IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mercedes-Benz E-Class Estate почти се справи с „Лосовия тест“

Малко не достигна на комбито за отлична оценка (ВИДЕО)

Испанското автомобилно списание km.77 подложи поредния автомобил на „Лосовия тест“, който имитира избягването на внезапно появило се на пътя препятствие. В случая това е комбито Mercedes E-Class, който се представи напълно прилично с изпитанието, както може да се види във видеото.


BMW M4 vs Lexus


Това не е първият Mercedes, който е подложен на „Лосовия тест“, като в случая е използвана версията 300 de 4MATIC с хибриден дизелов двигател, работещ със система за задвижване на всички колела. Колата е „обута“ с гуми Pirelli Cinturato P7 245/45 R18 отпред и 275/40 R18 отзад.

E-Class Estate е доста тежък – 2215 кг, като не успя да заобиколи всички конуси при скорост от 77 км/ч, която е нужна за този тест. При 76 км/ч комбито беше много близо до успеха, след като премина през конусите, без да ги удари, но не успя да се върне в лентата. В крайна сметка комбито издържа теста със 75 км/ч, което не е най-впечатляващият резултат, но е по-много добър от този на модела като Volkswagen Golf VIII и Mercedes-Benz CLA.



До края на годината Mercedes-Benz трябва да представи следващото поколение на E-Class, което ще се появи в шоу-румите през 2023 г. В Германия, например, сегашната генерация на седана вече не се предлага, тъй като всички производствени квоти са заети.

Снимка и видео: km.77

0 от 500