IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Вижте най-скъпата автомобилна школа в света

В Дубай срещу 8000 долара на седмица може да се научите да карате G-Class (ВИДЕО)

Дубай е град с безгранични възможности, като в него дори полицаите се придвижват с Lamborghini и Bugatti тук. Затова не е изненада, че именно там е открита специална автомобилна школа, където учебните автомобили са Mercedes-Benz G-Class, Porsche или Tesla.


Дубай


Известната блогърка Supercar Blondie, която има собствен канал в YouTube, реши да провери как точно милионерите се обучават да карат автомобили. Момиче на име Инка, което никога не е сядало зад волана, избра за своя учебна кола струващата 250 000 долара Mercedes-Benz G-Class. Това е е най-скъпият автомобил в автопарка на училището, в който влизат още Porsche Cayenne, Tesla Model X и чисто нов Range Rover Sport.

Едноседмичен курс за шофиране струва 8000 щатски долара и автошколата гарантира, че през това време клиентът ще се научи да шофира. На учениците се предлага трансфер с луксозен автомобил до училището, частна ВИП-вила с виртуален симулатор за шофиране и възможност за явяване на изпит в затворена зона.



Основните уроци обаче се провеждат по обществените пътища, като, разбира се, в автомобила си има инструктор, който контролира действията на обучаващия се. Страшно е да си представим колко пари за застраховки плаща школата, но при тези цени това едва ли е проблем.

Снимка и видео: YouTube

0 от 500