IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Renault показа финалния щрих на Austral

Наследникът на Kadjar все повече прилича електрическия Megane E-Tech

От близо година Renault развива сериозна кампания, посветена на бъдещия си кросоувъра Austral, но тя вече е към своя край. Две седмици преди пълноценната премиера на модела френският производител публикува последния тийзър, който представлява скица на предната част на автомобила.


Renault Austral


От компанията описват Austral като „спортен", „чувствен" и „технологичен", като в същото време той разполага с всички характеристики на SUV. Като цяло SUV-моделът, който ще замени Kadjar в гамата на марката, доста прилича на дебютиралия през миналата година Megane E-Tech Electric.

Разликите са във фаровете – при Austral те са изцяло LED с оригинален „светлинен подпис“ във форма на L- и C-образни елементи. Новият модел също така има решетка на радиатора вместо празен панел, както и различна броня с въздуховоди в центъра и отстрани.


Renault Austral


Преди това Renault показа скица и реални снимки на интериора на Austral, който също наподобява този на Megane E-Tech Electric. За салона са използвани естествено дърво, сатенен хром, фино-зърнеста изкуствена кожа и метален прах, нанесен по специална японска технология. Между предните седалки има солидна конзола с плъзгащ се подлакътник, ниши за дребни предмети и опционално безжично зареждане за смартфон.

Технически, 4,51-метровото Renault Austral трябва да бъде близо до новия Nissan Qashqai. Очаква се френският SUV да получи хибридни задвижващи системи – само бензинови, тъй като дизели не се предвиждат. Премиерата на модела е в 8 март.


Renault Austral

Снимки: Renault

0 от 500