IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Renault показа още от интериора на Austral

Салонът на кросоувъра залага на текстил, кожа, хром и дърво

Френският автомобилен производител Renault пусна нова серия от изображения на кросоувъра Renault Austral, който ще наследи Kadjar в европейската гама на марката.


Renault Austral


От компанията разкриха и подробности за материалите, които ще бъдат използвани в бъдещия модел. И така, вече знаем, че таблото на кросоувъра ще бъде „много меко“ и многостепенно. Този дизайн изглежда (той беше показан на първите официални скици) доста стилен и ергономичен.

Създателите на интериора са инсталирали и LED-лента, преминаваща през цялата дължина на приборния панел. Допълнително осветление се използва за вътрешната част на вратите, а за декорацията французите са избрали меко покритие, което успешно се комбинира с текстил и синтетична кожа.


Renault Austral

Renault Austral

В дизайна на интериора са използвани още сатенен хром и естествено дърво. Освен това дървеният декор е изработен по японска технология с метализирани пигменти. Централният подлакътник със сатенен хром получава механизъм за регулиране на щракване, подобен на заключване.

Дебютът на новото Renault Austral е насрочен за 8 март. Този автомобил, според много автомобилни експерти, ще стане основа за следващото поколение Mitsubishi ASX.

0 от 500