IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Какви автомобили могат да се купят в САЩ за 1000 долара?

Сред тези яки машини има както всъдеходи, така и спортни коли

Какво може да се купи на пазара на употребявани автомобили за около 1500-2000 лв? В най-добрия случай това ще бъде кола на преклонна възраст и с огромен пробег. Намирането на качествено превозно средство за тази сума е направо невъзможно, но на други места по света нещата стоят различно.

Разбира се, става дума за пазара в САЩ. Там също не може да бъде намерен автомобил в идеално състояние, но пък изборът е далеч по-голям и най-вече по-интересен. С помощта на изданието Autonews ви предлагаме любопитни варианти, които на цена са по-евтини от нов iPhone.

Какво може да се купи в САЩ за 1000 долара (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #29
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Karibin ( преди 2 години )
    Вярно е кола под 2000$ и то на търг си е жив късмет .Но имаш избор.Аз имам японски джип на тази цена от НЮ- Джърси да вложих и някой лев след това но съм доволен Въпроса е да имаш топки.Ако същият джип си го бях закупил от българия струваше тогава 9000$ и после пак влагаш и си със изненадите.Така ,че въпрос на избор е смел ли си и ли страхлив.По скоро имаш ли възможност да посрещнеш някоя изненада непредвидена Но като цяло си заслужава по нова кола да се вземе леко ударена.Минах по този път
  • #28
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Karibin ( преди 2 години )
    Вярно е но кола под 2000$ и то на търг и късмет е.Ни имат избор.Аз имам японски джип на тази цена от НЮ Джърси да вложих и някой лев но съм доволен Въпрос е да имаш топки.Ако същият джип си го бях закупил от бг струваше тогава9000$ и после пак си със изненадите.Така ,че въпрос на избор е смел ли си и ли страхлив.
  • #27
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Ссср ( преди 2 години )
    Просташко е да се напише за 2000 лв какво може да купиш в САЩ, отг Нищо!!!
  • #26
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Rado ( преди 2 години )
    Copart.comiaai.com Транспорта до България е около 4000лв.За по скъпите коли си заслужава
  • #25
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Коментари на келеши ( преди 2 години )
    Личи си,че е писано от *** тази статия. Знаеш ли въобще къде се намира на картата Америка. За $1К ще си купиш *** на който ремонтите ще ти излязат за над $700 и после даже и преглед няма да може да минеш. И като чета коментарите лошо ми става...не си мислете,че разбирате от американския живот само защото сте видяли държавата на Google map
  • #24
    10 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Между другото там има търгове на които можете да купите доста прилична кола за 500$ дори в движение и без проблеми. Само трябва да имаш време и да ходиш и да участваш в разпродажби и търгове. Не само коли, а каквото се сетиш можеш да купиш за смешни пари. Лаптопи, таблети и компютри за по 20-50 $. На децата им взех ПС4 с 8 игри за 35$ при условие само едната игра струва толкова. Подарък направо.
  • #23
    4 rate up comment 8 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Предимно немски и хАмерикански талиги. Има едно Камри за цвят, но е само едно и всеки живял в САЩ знае, че от този модел няма коли на тази цена. Камри е доказана машина и американците знаят, че там изненади няма. Иначе японка за под 1500-2000 $ в движение трудно може да се намери. Японките държат цена и са търсени, защото са здрави и безпроблемни, а не като изброените в галерията.
  • #22
    10 rate up comment 1 rate down comment
    Toto Rino ( преди 2 години )
    Автомобили на които тук им искат по една торба
  • #21
    6 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Как няма един пробит дизеляк бе, кво им дишат децата на тия?
  • #20
    3 rate up comment 2 rate down comment
    И а ( преди 2 години )
    Бих взел камрито или краун Виктория.