IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mercedes тества мистериозен модел

Прототипът е на каросерията на C-Class, но има впечатляващо висок просвет

През последните години фотографите дебнещи за тестови прототипи на различните компании имаха доста попадения, но това е на път да изпревари всички, стана ясно от снимки, публикувани в Carscoops.


Mercedes прототип


Заснетият по време на зимни изпитания прототип е на базата на Mercedes-Benz C-Class, но е получил разширени калници и плътни странични прагове. По-впечатляващ обаче е сериозният пътен просвет на автомобила, който е съчетан с големи колела, а това определено означава, че става дума за всъдеходен модел.

Ако приемем, че това наистина е „муле“ (тестови прототип, на който се тестват нови агрегати) на Mercedes, а не странен проект на някоя частна работилница, най-вероятно става дума за малък и здрав офроудър. Появата му съживява спекулациите за разработка на „бебешка“ G-Class, която вероятно би предизвикала огромен интерес на пазара.


Mercedes прототип


Засега няма сведения за това превозно средство, като се знае само, че той не е електрически, защото при преминаването му е чук сериозен звук от двигател с вътрешно горене. Така остават доста въпроси, на които тепърва явно ще получим отговори.

Снимки: Carscoops

0 от 500