IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Война за паркиране – фермер изхвърли Opel Corsa от земята си

Британецът набързо реши въпроса с паркирания на неговата земя автомобил (ВИДЕО)

Война за място за паркиране във Великобритания завърши с дело срещу 57-годишния фермер Робърт Хупърт. Мъжът е обвинен в опасно шофиране и унищожаване на чужда собственост, съобщава Daily Mail.


фермер


Инцидентът се е разиграл в графство Дъръм, като пред съда е показано и видео, на което е записан спора между Хупърт и собственика на Opel Corsa. Последният решил да паркира колата си на територия, която е собственост на фермера, след което отишъл да разглежда местните забележителности.

Паркирането обаче явно не се харесало на Хупърт, който решил сам да разкара автомобила от земята си. За целта той използвал една от машините си, в резултат на което леката кола била преобърната и получила сериозни повреди.



Фермерът изобщо не се разкаял за действията си и дори пред съда ги обявил за „абсолютно правилни“. По думите му, Хупърт на няколко пъти вежливо помолил собственика да махне колата, но той не го послушал, като се оправдал, че е изпил една бира и не може да кара.

„Домът на англичанина е неговата крепост и тя започва от оградата“, категоричен е фермерът, който е обвинен още нападение и нанесени травми. Делото продължава, като не е ясно какво наказание заплашва Хупърт.

Снимка и видео: YouTube

0 от 500
  • #2
    19 rate up comment 0 rate down comment
    Учител ( преди 2 години )
    Някои уроци се учат по трудния начин :)
  • #1
    24 rate up comment 1 rate down comment
    д-р Исня ( преди 2 години )
    "и не принадлежи на никого" ... Грешка. Общинска е земята и е на жителите на съответната община. Съответно всеки има право на равно ползване, докато не е отдадена под наем/концесия и т.н. Сьелските знаци за служебен абонамент - туба с вода, гума, тухла, са резултат от болно африканско съзнание.