IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Skoda показа бъдещата Fabia Monte Carlo

Хечбекът ще получи задвижването на VW Polo R-Line

Чешкият производител Skoda публикува първи скици на бъдещата Fabia Monte Carlo. Съдейки по изображенията, четвъртото поколение на хечбека ще запази двуцветната окраска на каросерията и ще получи разпознаваемите черни детайли, а в интериора ще бъдат поставени допълнителни елементи от въглеродни нишки.


Skoda Fabia Monte Carlo


Скиците показват Fabia Monte Carlo в червен и черен цвят на каросерията. Скосеният покрив, корпусите на страничните огледала, както и решетката на радиатора, дифузьорът и А-колоните са направени в тъмен нюанс. Хечбекът ще получи тонирани фарове и стопове. Сред другите екстериорни детайли се открояват двуцветни джанти, чийто диаметър ще бъде 18 цола.

За салона на модела отново се залага на черно, което е допълнено от червени акценти, както и интериорна облицовка с карбонови части. Освен това новото оборудване ще включва цифров приборен панел, спортни седалки, както и лога „Monte Carlo”.


Skoda Fabia Monte Carlo

Засега от компанията не разкриват техническите характеристики на топ-версията на Fabia, както и сроковете за нейното излизане на пазара. Според информациите, Monte Carlo ще разчита на задвижването на VW Polo R-Line. На скицата се вижда лост за механична скоростна кутия, което означава, че хечбекът вероятно ще получи 1,0-литров мотор TSI с 3 цилиндъра и мощност 95 к.с.

Очаква се, че Fabia ще се предлага и в по-мощен вариант, при който ще се залага на двигател 1.5 TSI със 150 к.с., който е съчетан с DSG-скоростна кутия. В случая хечбекът ще получи и по-богато оборудване, както и по-висока цена.


Skoda Fabia Monte Carlo

Снимки: Skoda

0 от 500