IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Украински богаташ разби ново Ferrari за милион долара

Щетите по взетото под наем SF90 Stradale не са чак толкова сериозни (ВИДЕО)

Един от най-богатите хора в Украйна – Александър Слобоженко, който ръководи компанията Traffic Devils, предизвика пътно-транспортно произшествие по време на почивката си Дубай. Милионерът сам се похвали с катастрофата, като публикува снимки и видео в Instagram.


катастрофа


Младият мъж взел под наем хиперколата Ferrari SF90 Stradale, чиято цена е 1 млн долара. При инцидента Слобоженко и спътниците му не са пострадали, което не може да се каже за скъпия автомобил. Повредите са по предната част – най-вече по капака и бронята, ударен е и десния фар.

Милионерът твърди, че причината за катастрофата е технически проблем с хиперколата. Повредите по нея не изглеждат чак толкова сериозни, но ремонтът едва ли ще е евтин. Кой ще го плати, богаташът отказва да коментира, но ако се съди по видеото и действията му, не е изключено да се наложи той да покрие щетите.

.
Украинецът е взел колата за да я тества и да прецени, дали си заслужава да смени с нея своето Lamborghini Huracan. В момента Ferrari SF90 Stradale е не само най-скъпият, но и най-мощният модел на италианската марка. Неговият хибриден агрегат развива 1000 к.с., което позволява ускорение от 0 до 100 км/ч за 2,5 секунди и максимална скорост от 340 км/ч.

 

 


 

 

0 от 500
  • #2
    13 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    При инцидента Слобоженко и спътниците му не са пострадали!!!Че къде са били другите,във ремаркето ли?
  • #1
    10 rate up comment 6 rate down comment
    Ами.. ( преди 2 години )
    с какво друго да се похвали хохлята!? Тия са бетер рашките олигарси! Американците ще разберат, че са си сложили таралеж в гащите ама ще е късно ...