IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Крос-купето BMW X2 получи „златна“ версия

Специалният модел ще се предлага с избор от 10 двигателя

Най-малкото крос-купе на BMW – X2, получи нова специална версия. Тя се нарича X2 Edition GoldPlay и се отличава със златисти елементи, които със сигурност ще привлекат вниманието.


BMW X Edition GoldPlay


Акцентите от галванично злато се намират около „ноздрите“ на решетката на радиатора, върху джантите (стандартно те са 19-цолови, а като опция се предлагат и 20-цолови), корпусите на огледалата, вратите и калниците, както и на праговете с надпис Edition. Освен това, за първи път за X2 се предлага зелен цвят Сан Ремо с метален ефект.

В интериора е използван златисто-жълт шев Giallo Oro - той е на таблото,на централната конзола, на централния подлакътник и на вратите.


BMW X Edition GoldPlay


Стандартното оборудване на BMW X2 Edition GoldPlay включва M Sport пакет със специални елементи на екстериора и интериора. Срещу доплащане се предлагат M-окачване с различни пружини и амортисьори, както и 10 мм по-нисък просвет, спортно управление, аеродинамичен M пакет, спортни предни седалки с развита странична опора и редица аксесоари от каталозите BMW M и BMW Individual.

Има и електрическа задна врата, двузонов климатик, проекция на логото на пътя, круиз-контрол, задни сензори за паркиране. Сред опциите попадат още матрични фарове, мултимедия с 10,25-инчов сензорен екран и прожекционен дисплей.


Още снимки на крос-купето в новата му версия - вижте в галерията:


„Златното“ BMW X2 ще се предлага в цели 10 модификации за избор - пет бензинови и пет дизелови с предно предаване или със задвижване на всички колела. Те включват топ-варианта X2 M35i с 306 к.с., както и plug-in хибрида X2 xDrive25е, който може да се движи само на ток в режим на задно предаване.

Снимки: BMW

0 от 500
  • #4
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Петко ( преди 2 години )
    Явно искат в махалата да ги придобиват по-бързо, а не като станат 20 годишни. След 20 години това ще е хит, ама ромчетата ще са свалили цялото злато от на Ахмед бмв-то пред колибата.
  • #3
    0 rate up comment 2 rate down comment
    Пропов ( преди 2 години )
    БМВ изпревари Мерцедес и е No 1 в премиум сегмента. Но според Негово Величество БГ разбирача, новите БМВта са грозни трошляци. Аз как ги виждам нещата - хората с пари преценяват и купуват най доброто. Хората без пари за да не признаят че не могат, казват - е не е хубаво , не го искам. Те такова е то ,положението.
  • #2
    4 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Не ми харесва!
  • #1
    6 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Технологичната и дизайнерска импотентност на БМВ достигна нови висоти. Очаквам Х5 Meta (в чест на Facebook метавселената) и Х1 Marvel Edition ;)