IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Тези 6 коли вдигат 100 км/ч, докато все още четете това заглавие

Сред тях има хибриди, електромобили и суперколи с конвенционални двигатели

Ако сте обикновен читател, вероятно ще ви отнеме около четири или пет секунди, за да прочетете това заглавие на глас. Прочетете го наум и ще го направите за времето, което е нужно на Ferrari SF90 Stradale Assetto Fiorano, за да ускори от 0 до 96 км/ч (60 мили по американски стандарти). Подобно постижение е по силите на още няколко автомобила, за които сега ще стане дума.

Всички те имат нещо общо – мощността им отива към четирите колела. Някои от тези модели са електрифицирани, но други разчитат само на двигател с вътрешно горене. По-важното обаче е, че това не са състезателни автомобили, предназначени единствено за каране на писта, а коли, които можете да срещнете по пътищата.А посочените сред тях времена не са по данни на производителя, а са постигнати при тестове на екипа на Drag Times, който твърди, че са напълно реални.

6 коли с невероятно ускорение (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #1
    6 rate up comment 12 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Това което се вижда е че ДВГ вече отстъпва. Скоро ще започне да отстъпва и на писта. Когато отстъпи и в цените, това ще е началото на края му и тогава дори субсидии няма да помогнат, за да се върне. ДВГ няма да изчезне никога напълно, но ще си остане нишов продукт.