IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Тунинговано BMW M4 показа убийствен интериор

Разработката на ателието Studie AG впечатлява и с цвета си

Има два основни начина за подобряване на външния вид на новото BMW M4. Първият е да се премахне напълно противоречивата бъбрековидна решетка, а вторият е тя да остане, но да се направят други външни подобрения, които да разсеят публиката.


BMW M4 Studie AG


Именно вторият подход са избрали експертите от тунинг-ателието Studie AG, които представиха своята разработка на автосалона в Токио. Това M4 е претърпяло сериозни промени както в екстериора, така и в интериора, като те наистина го правят много различно.

Първото нещо, което наистина се откроява, е ярко оранжевият екстериор. Този цвят много напомня за оранжевото, което се прочу при BMW M3 GTS (поколение E92), и отвлича вниманието от покритите с гланц решетка. Машината получава и джанти с 5 спици, които отлично подхождат на автомобила, а в задната част има крило, което може да се настройва, за да промени ъгъла на атака.


Още снимки на впечатляващото спортно купе - вижте в галерията:


Интериорът на спортното купе е претърпял дори повече модификации от екстериора. Основно място в купето заемат са впечатляващите седалки Recaro с оранжеви облегалки и черна кожена подплата. Автомобилът разполага и с колани за водача и пътника, като е оборудван с уникални оранжеви и черни постелки. M4 също така разполага с нов лост за смяна на предавките, докато отзад е монтирана оранжев ролбар.

Снимки: Studie AG

0 от 500