IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10 модела, които не оправдаха очакванията

Собствениците на тези автомобили определено не са доволни от представянето им

Consumer Reports е американска организация с нестопанска цел, която се занимава с независимо тестване на продукти, ориентирани към потребителите изследвания. Ежегодно тя провежда редица проучвания, свързани с автомобилите, като целта е максимално да улесни тези, които се готвят да се сдобият с ново или употребявано превозно средство.


Consumer Reports


В повечето случаи Consumer Reports съставя списъци на най-добрите продукти на пазара, но понякога представя и най-лошите (от потребителска гледна точка). В случая класацията е на 10 модела на американския пазар, към които собствениците имат най-големи претенции.

За целта експертите на организацията са направили допитване до притежателите на повече от 300 000 превозни средства, които е трябвало да отговорят на различни въпроси относно техните коли. Трябва да се уточни, че ниската степен на удовлетвореност не означава задължително ниска надеждност, въпреки че вероятно и това оказва някакво влияние.

Каквито и да са причините, ето го списъкът с автомобили, които най-малко удовлетворяват изискванията на своите собственици. В него има само един модел, който не е на японска или американски производител. Две компании имат по 2 представителя, а посоченият след модела резултат е процентът на хората, които отново биха са купили същата кола. Интересното е, че автомобилите в горната част на скалата имат почти еднакви, но те намаляват значително в други край.

10 коли, които не са оправдали очакванията (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #8
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Toto Rino ( преди 2 години )
    Q 50 e Toп
  • #7
    7 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Разлика между немци и германци НЯМА! Синоними са! И двете са правилни. Мога да ти обясня и откъде идва думата немец и как е произлязла, но ти понеже много си вещ сигурно знаеш. Между другото, хората, които са профани по дадена тема я отклоняват и се занимават с нещо странично, като бягат от нея. Така и не отговори на въпроса, който ти беше зададен, а се правиш на интересен. Давай по темата!
  • #6
    1 rate up comment 8 rate down comment
    4 ( преди 2 години )
    Ти от толко слюнки по монитора, така и не разба разликата между немци и германци, а си тръгнал да обясняваш "далавери"!! Налягай си парцалките у Крива бара и не се занимавай с непонятни за теб неща!!
  • #5
    3 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Че то всичко е схеми подкупи и задкулисие то цвлото СЗО и ООН на тва се крепи какво остава за мижетурки като автосписания тюв-ове и тн.
  • #4
    9 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Toyota C-HR е доста малък и не е за американските стандарти. Навсякъде се продава доста добре и особено в Европа е доста добре продаван модел. За градска кола е трепач. Единствен недостатък е, че е доста скъпа. Сега пускат Ярис и Айго Крос. Много прилични коли, които малко ще обезсмислят модела C-HR.
  • #3
    14 rate up comment 3 rate down comment
    до 2 ( преди 2 години )
    Ти, като много разбираш я кажи как и откъде разбра, че на ТЮФ не му дреме за немските трошляци? Кажи на нас с балканското мислене откъде ти имаш тази информация и аз ще ти кажа за немските далавери, измами, манипулации и пропаганда. Давай ти си и също така можеш да споменеш твоето мислене какво е, като нашето е балканско?
  • #2
    7 rate up comment 21 rate down comment
    коментар 1 ( преди 2 години )
    е типичен представител на балканското мислене - непрекъснато се съзират схеми и задкулисни уреждания и плащания!! Знаеш ли колко им дреме на ТЮВ за ВАГ или за БМВ, да речем?!?! Точно никак, но това един българин трудно го разбира!!
  • #1
    31 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Мислех да се оплача , че все задокеански драми описвате, но като се замислих за ТЮВ класацията спонсорирана от ваг корпорейшън - по-добре за американския пацар да четем