IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

В САЩ избраха най-добрите автомобили на 2022 година

Honda Civic и два модела на Ford се справиха с конкуренците на колите на ток

Традиционно в началото на годината в САЩ обявяват победите в конкурса „Автомобил, пикап и SUV на годината“, като обикновено това става по време на автосалона в Детройт. Изложението отново стана жертва на пандемията, но това не попречи на организаторите на конкурса да обявят победителите.


автомобил на годината


Този път във всяка от категориите попадна и електрическо превозно средства, като до финала достигнаха Rivian R1T, Lucid Air и Hyundai Ioniq 5. И трите модела обаче не спечелиха първо място, след като бяха изпреварени от автомобили с двигатели с вътрешно горене.

В категорията „Автомобил на годината“ новата Honda Civic победи Lucid Air и Volkswagen Golf, а Ford Maverik спечели титлата „Пикап на годината“, като изпревари Hyundai Santa Cruz, както и първия електрически пикап на пазара - Rivian R1T. При SUV-моделите на първо място беше класиран Ford Bronco, а негови подгласници са Hyundai Ioniq 5 и Genesis GV70.

Резултатите от конкурса потвърдиха успешното представяне на Ford, след като през миналата година Mustang Mach-E спечели първото място при SUV-моделите, а F-150 беше избран за №1 при пикапите. При автомобилите тогава победи Hyundai Elantra.

0 от 500
  • #12
    0 rate up comment 0 rate down comment
    К. ( преди 2 години )
    Конглокенците??? :-)
  • #11
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Нанекомудедова ( преди 2 години )
    Данчо и неговите приятели Гоуфаджии с 1.9тди не харесват:АмериканциАвтоматична скоростна кутияКоли на батерииИ останалите кисели сортове грозде
  • #10
    5 rate up comment 2 rate down comment
    Данчо ( преди 2 години )
    Не е случайна омразата към хамериканците. Дразнят с простотията си, наистина. И нормално в американска класация да печелят американските фашкии.не е Нормално само натрапването на американщината върху хората с телевизия, Интернет, филми и т.н. статиики като тази :)
  • #9
    4 rate up comment 2 rate down comment
    Ганчо ( преди 2 години )
    доста коментари има под статията, повечкото май са писани от един и същ ръкоблудестващ тийн хахаха. На бай *** все друг с&ре в гащите хахаха
  • #8
    7 rate up comment 1 rate down comment
    Тинтири-минтири ( преди 2 години )
    До 7 - единственото вредно са евростандартите! Убийствена бюрокрация и ограничения граничещи вече с обикновен фашизъм. САЩ са си горе долу добре - Европа е полудяла и върви към самоубийство!
  • #7
    5 rate up comment 3 rate down comment
    Докога ще е така? ( преди 2 години )
    Само дето ние имаме евростандарти, а краварите с инцеста никой с нищо не ги ограничава. За това целия свят ги мрази. Защото са вредни.
  • #6
    4 rate up comment 4 rate down comment
    Факана америка ( преди 2 години )
    А най-интересното на интересното е класическата идея на американската мечта - 10 и повече литров, осмак разбира се, около 100 коня мощност и вредни емисии колкото на малък индустриален град. Велика инженерна мисъл. И пикaпи с комини от тирове.
  • #5
    3 rate up comment 6 rate down comment
    ФАЩ ( преди 2 години )
    Най-интересното е,че всички тези пикaпи освен, че са със 6-7-8 л двигатели, са изработени на ниво, приблизително като на руските УАЗ-ки. Но такъв е бизнес-моделът на тази индустрия, х-американските коли са проектирани да могат да изкарат гаранцията!
  • #4
    6 rate up comment 7 rate down comment
    Краварите жалки ( преди 2 години )
    А най-жалкото за останалия свят нещо е това, че толкова жалки същества с мозък, на половина на нормалния се ползват с привилегии и си живеят скапания живот щастливо, докато останалия свят страда именно заради тях. Заради тяхното замърсяване на света, заради техните войни, заради техните кражби на сирииско, иракчанско и сякакво друго поробено злато, на базата на което си печатат безкрайно много долари, уж с обезпечение. И държат населението си толкова необразовано, че целия свят да цъка с език.
  • #3
    4 rate up comment 6 rate down comment
    Кравари прости ( преди 2 години )
    Краварите (злобно племе, избиващо местното население от индианци) имат няколко неща в които вярват - това са замърсяващите им коли/камиони/пикaпи , бълващи гъст черен пушек ; инцеста със сестри/братовчеди ; пистолета като средство за разговор/игра в училище ; сеченето на дървета и имагинерната представа за краварските щати, която искат да набият и на другите чрез холивуд. Всъщност са нищо повече от свръх-затлъстели, с огромен мозъчен дефицит и най-голямата престъпност, която може да съществува.