IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

В САЩ избраха най-добрите автомобили на 2022 година

Honda Civic и два модела на Ford се справиха с конкуренците на колите на ток

Традиционно в началото на годината в САЩ обявяват победите в конкурса „Автомобил, пикап и SUV на годината“, като обикновено това става по време на автосалона в Детройт. Изложението отново стана жертва на пандемията, но това не попречи на организаторите на конкурса да обявят победителите.


автомобил на годината


Този път във всяка от категориите попадна и електрическо превозно средства, като до финала достигнаха Rivian R1T, Lucid Air и Hyundai Ioniq 5. И трите модела обаче не спечелиха първо място, след като бяха изпреварени от автомобили с двигатели с вътрешно горене.

В категорията „Автомобил на годината“ новата Honda Civic победи Lucid Air и Volkswagen Golf, а Ford Maverik спечели титлата „Пикап на годината“, като изпревари Hyundai Santa Cruz, както и първия електрически пикап на пазара - Rivian R1T. При SUV-моделите на първо място беше класиран Ford Bronco, а негови подгласници са Hyundai Ioniq 5 и Genesis GV70.

Резултатите от конкурса потвърдиха успешното представяне на Ford, след като през миналата година Mustang Mach-E спечели първото място при SUV-моделите, а F-150 беше избран за №1 при пикапите. При автомобилите тогава победи Hyundai Elantra.

0 от 500
  • #2
    6 rate up comment 10 rate down comment
    Краварите замърсяват ( преди 2 години )
    Скапаните кравари не знам какво ни бригат нас, но след като вече има изакана статия да кажа:При тях Форд винаги ще е на първо място. На тях живота подобно на нас, не е попфолк, но е холивуд (т.е. пълна измишльотина). Та в тяхната измишльотина винаги Добрите карат Форд и задължително трябва да се натрапи GM, Лошите карат европейски коли, най-често Бмв и Мерцедес, а най-големите злодей - Лада. Русия винаги е показвана като ужасяващо отблъскващо място с постоянно непроменящо се ужасно време.
  • #1
    1 rate up comment 5 rate down comment
    IM-A-дртиВайтBoY! ( преди 2 години )
    ЦИТАТ: При SUV-моделите на 1.място беше класиран Ford Bronco /е, нормално, нали ХАмериканците все пак са горди националисти и това е в реда на нещата там!/, а негови подгласници са Hyundai Ioniq 5 и БЕЗАПЕЛАЦИОННИЯ... G-e-n-e-s-i-s GV-70. т.е. Ако поразсъждаваме малко по-трезво и обстоятелствено - епикУрейците БИЯТ тотално в тази ниша и конкретния под-клас модерни авто-машини, а пък - Герман.премиумите са големият отсъстващ - просто щото вече ДИМ да ги НЕМА на хоризонта... Мн.кофти ситуация!!!