IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Tesla премахна информацията за производство на Cybertruck от сайта си

Компанията на Мъск явно отново няма да се справи в предварително обявените срокове

Tesla премахна цялата информация за датата на старта на производство на Cybertruck от своя корпоративен сайт. И това се тълкува от мнозина като поредната стъпка към отказ от предишните обещания, които компанията даде.


Tesla Cybertruck


В края на 2019 г. изпълнителният директор на Илон Мъск гордо представи Cybertruck и дори пред публика направи опит да разбие прозорците от страната на шофьора. От Tesla обявиха, че всеки, който иска да си купи пикапа, трябва да внесе депозит от 100 долара, като сумата е еднаква за всички версии на модела.

Тази възможност се предлага и в момента, но от сайта изчезнаха цените на пикапа. Това накара много от феновете да се чудят защо компанията приема поръчки за модела, след като не е ясно кога ще стартира неговото производство. Ford, например, спря да приема резервации веднага щом стана ясно, че има проблеми с доставката на пикапа F-150 Lightning.


Tesla Cybertruck


Честа практика напоследък е Tesla да вдига цените на своите продукти. Само преди дни това се случи и с Model X Plaid, който вече се предлага само в конфигурация с 6 места, но тя е с 6000 долара по-скъпа.

Досега компанията твърдеше, че производството на Cybertruck ще стартира в края на 2021 г., но явно този срок не е спазен. А единственото, което се появява в страницата на производителя по повод появата на пикапа, гласи: „Ще можете да завършите конфигурацията си с наближаването на производството“.

0 от 500
  • #30
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Божеее ( преди 2 години )
    Тоя *** няма и да излезне на пазара, а чичо Илън продава мечти на хайп тъпанарите :)
  • #29
    2 rate up comment 0 rate down comment
    37 ( преди 2 години )
    А на всички опорката им е че нямаш нищо между ушите.
  • #28
    1 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    бензинджийката също не оспорва фактите, но измислила опорката за "терористични актове"
  • #27
    4 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Много обичате да давате за пример модел S Plaid ама колко от потребителите на Tесла ще си го купят. И колко ще си купят модел 3/У SR. Тази Тесла е като стойката за монитор на епъл за 1000 долара. Няма реален смисъл от нея, но я имат, за да се правят на много премиум. Или като Вейрон/Широн - има далеч по-евтини коли, които дават почти същото.
  • #26
    2 rate up comment 3 rate down comment
    BENZIN ( преди 2 години )
    TSLA, госпожице, стига с тези данни дето ги интересуват петокласниците от Перник. Кажи кога ще спрат да правят терористични актове като в Париж с множество ранени и загинал, кога ще оправят загубата от почти 50% на батерията при минусови температури, кога ще може с една батерия да се мине повече от 250к километра и кога за тези километри, ще може да издържи поне електромотора, кога ще оправят спирачките убийци, да се забиват по спрелите коли, кога ще спрат да се палят в гаражите на хората.
  • #25
    1 rate up comment 4 rate down comment
    Jay ( преди 2 години )
    До 23:Депозита за роудстъра не е 100$ а доста повече, тъй че пробвай пак!
  • #24
    1 rate up comment 4 rate down comment
    До TSLA ( преди 2 години )
    Прочете ли статията на същия сайт за Топ 15 най- продавани автомобили в САЩ ? И на кое място беше прехвалената Тесла в класацията !?
  • #23
    3 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Онзи ден четох статия за най-надеждните коли в щатите за миналата година и великата Тесла с малкото поддръжка беше на умопомрачителното 28 място. Не звучи чак толкова зле, докато не разбереш, че са тествали 29 модела. На първите 6 места само японки естествено.
  • #22
    1 rate up comment 5 rate down comment
    Бачо Киро ( преди 2 години )
    Илончо, пак няма да успее да изпълни 2 годишният план за една петилетка. Ако се беше родил в СССР, вече щеше да *** камъчета в Сибир.
  • #21
    3 rate up comment 2 rate down comment
    К. ( преди 2 години )
    Колко км може да мине с едно зареждане "най-яката тупалка" при скорост 250 км/ч? 100 км? 90 км? 80 км? Недотам умни хора...