IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Стара Toyota FJ Cruiser бе продадена три пъти по-скъпо от нова

За произведения през 2013 година всъдеход бяха платени 81 500 долара

Произведена през 2013 г. Toyota FJ Cruiser беше продадена на търг в САЩ, организиран от Bring a Trailer, като за всъдехода беше платена 3 пъти по-висока сума, отколкото той е струвал като чисто нов.


Toyota FJ Cruiser


Машината е в перфектно състояние, тъй като е изминала едва 101 км и това донякъде обяснява нейната цена – 81 500 долара. В момента толкова струва новата Toyota Land Cruiser 300 в най-високо ниво на оборудване. За сравнение, първият собственик на всъдехода преди повече от 8 години е платил 29 990 долара за колата като нова.

Трябва да се отбележи още, че продаденият на търг автомобил не само е с малък пробег и в отлично състояние, но също така разполага с богато оборудване. То включва пакети „офроуд“ и „комфорт“, както и круиз-контрол и премиум аудиосистема, а също така и 17-цолови джанти.

Още снимки на всъдехода - вижте в галерията:


Под капака на Toyota FJ Cruiser се намира 4,0-литров V6 двигател с мощност 260 к.с. и 367 Нм въртящ момент, който е съчетан с автоматичната скоростна кутия и система за задвижване на четирите колела. Всъдеходът разполага с блокаж на задния диференциал и амортисьори Bilstein.

0 от 500