IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Специална Lada Niva се продава в Германия за 30 000 лв

Всъдеходът Zubr получава редица доработки и разширен списък от опции

Обява за продажбата на модифицирана Lada Niva, доработена от специалисти от германската компания Zubr, се появи в онлайн-изданието Autoscout24.com. Автомобилът, който също получава името Zubr, се отличава по допълнително всъдеходно оборудване, както и по разширения списък от допълнителни опции.


Lada Niva Black Zubr


Германската специална версия на Niva е изградена на базата на модификацията Lada Niva Black. Доработеният всъдеход получава усилена броня, шнорхел, стълбичка, а също така багажник за експедиции на покри и допълнителна осветителна система. Каросерията на Lada Niva Zubr е в изцяло черен цвят.

Сред допълнителните опции в оборудването на автомобила влизат електрически управление на процорците, камера за заден ход, климатични система, както и USB-портове.


Lada Niva Black Zubr


Под капака на на всъдехода се намира стандартният за модела 1,7-литров бензинов двигател с 83 к.с., който отговаря на екологичен стандарт Евро-6. Той е съчетан с 5-степенна механична скоростна кутия, раздатъчни предавки и система за задвижване на четирите колела с блокировка на централния диференциал.

Модифицираната Niva е оценена от създателите си на 15 130 евро. За сравнение, стартовата цена на базовия всъдеход е 9150 евро.

Още снимки на новата версия на Lada Niva - вижте в галерията:

Снимки: Zubr

0 от 500
  • #5
    1 rate up comment 5 rate down comment
    JDM fan ( преди 2 години )
    С този булбар отпред съвсем не е за офроуд... Ще опре някъде. За тия пари е60,е90 и един патрол да покаже на какво са способни два твърди моста....
  • #4
    2 rate up comment 3 rate down comment
    Украинеца ( преди 2 години )
    Специален *** може да се направи, но специална Лада Нива, едва ли.
  • #3
    8 rate up comment 9 rate down comment
    До 1 ( преди 2 години )
    Лада Нива е като тоалетната хартия! Бършеш и хвърляш! Може да имаш пари да си купиш копринени кърпички да си бършеш г*з*, но няма смисъл! За гората е перфектна точно заради това! Можеш да я зарежеш в някое дере, защото да дойдат да те изтеглят струва повече от нея! Затова я ползват немците в планинските гори, не защото блести с качества!!!
  • #2
    10 rate up comment 9 rate down comment
    Абе, ( преди 2 години )
    Преди 40 години може и да е била добра, но вече си е отживелица.
  • #1
    14 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Една част от служебните коли на горските служители в Баварските Алпи са точно Лада Нива. Едва ли немците са сгрешили, като са избрали тази марка и модел при условие, че имат огромен бюджет и могат да си позволят всякакви превозни средства. Виждам и доста частни лица в Германия да ги карат. Особено в планинските райони. Не вярвам да е случайност...