IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Каква кола трябва да кара един мъж, за да бъде забелязан от жена?

Оказва се, че марката на автомобила е много важна при избора на партньор

Любопитно проучване беше проведено в Белгия, като то трябваше да установи дали една жена гледа марката и модела на мъжа, който може да се превърне в неин потенциален съпруг. Оказва се, че 51% от дамите, участвали в проучването, наистина обръщат внимание на превозното средство на мъжа, с който биха могли да имат сериозна връзка.


Audi


Според проучването, 77% от анкетираните жени считат Audi за най-секси колата, тоест бъдещият им съпруг има най-големи шансове, ако управлява автомобил от тази марка. 71% от дамите посочват също така Mercedes-Benz, а 68% - модели на Volkswagen.

Най-малки шансове да бъдат забелязани от белгийките имат собствениците на автомобили от марки като Skoda (9%), BMW (7%) и Mini (5%). Интересното е, че същият въпрос е зададен и на американки, при които списъкът с марки и модели се оказва различен. Ето и техните предпочитания:

1. BMW Z4 Cabrio

2. Chevrolet Corvette

3. Dodge Charger

4. Ford Mustang

5. Honda S2000

6. Hyundai Coupe

7. Mazda MX-5

8. Mercedes-Benz SLK

9. Nissan 350Z Roadster

10. Pontiac Solstice

0 от 500