IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi представи прощална серия на TT RS

50-те автомобила са предназначени за американския пазар

Компанията Audi пусна прощална серия от напомпани TT RS за американския пазар. Моделите получават добавка RS Limited edition, като ще се отличават с 5 варианта на боя на каросерията, както и с преработен интериор. Продажбите на автомобилите ще стартират догодина, а цената на всеки е 81 495 долара.


Audi TT RS Limited edition


Audi TT RS Heritage Edition е най-новото специално издание на спортния автомобил, което ще бъде на разположение на купувачите в САЩ. Ограничената серия ще се предлага в пет цвята - Alpine White (бяло), Helios Blue (синьо), Stone Gray (сиво), Tizian Red (червено) и Malachite Green (зелено). Във всеки от тях ще бъдат боядисани по 10 коли, като така тиражът на версията ще бъде едва 50 бройки.

Спортните автомобили се отличават с гравиран надпис Quattro на задното стъкло, LED задни светлини и ексклузивни 20-цолови джанти, спортна изпускателна система с черни тръби и електрически спойлер. В интериора ще се предлагат уникални цветови комбинации от тапицерия, волан с алкантара и постелки за пода с логото на RS.

Още снимки на автомобилите от прощалната серия - вижте в галерията:


Специалната версия се задвижва от 2,5-литров петцилиндров двигател, чиято мощност е 400 к.с. и 480 Нм въртящ момент. Агрегатът е комбиниран със 7-степенна „роботизирана“ скоростна кутия S-tronic и система quattro за задвижване на всички колела. Максималната скорост на Audi TT RS Heritage Edition е 280 км/ч.

Снимки: Audi

0 от 500