IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Jeep обнови Wrangler и остави само хибрида в Европа

Модернизираният всъдеход ще се предлага само в един вариант

От догодина Jeep ще предлага в Европа модела си Wrangler единствено с хибридно задвижване (PHEV), обявиха от компанията при представянето на обновения вариант на всъдехода.


Jeep Wrangler 4xe plug-in


Всъщност, това не е изненада, тъй като по-рано тази година от Jeep премахнаха от европейската си гама версията с две врати, тъй като тя се предлагаше само с бензинов двигател. Затягането на регулациите за вредни емисии на континента обаче принуди компанията да се откаже от този вариант.

Така европейските ще могат за избират единствено Wrangler 4xe plug-in хибрид с четири врати, за който вече се приемат поръчки на някои пазари. Тази версия съчетава 4-цилиндров бензинов двигател с два електромотора и 8-степенна автоматична скоростна кутия. Мощността на задвижващата система е 375 к.с., а пробегът само на ток – 50 км.


Jeep Wrangler 4xe plug-in


В стандартното оборудване на обновения модел вече влизат автоматични дълги светлини, предупреждение за сблъсък със спирачен асистент и адаптивен круиз-контрол, като те се присъединяват към предлаганите по-рано система за наблюдение на „мъртвите“ зони, камера за заден ход, както и преден и заден асистент за паркиране.

Всъдеходът получава и нови фабрични цветове – Silver Zynith Metallic Clear Coat и High Velocity Metallic Clear Coat, както и специалните Tuscadero и Gobi. Офроудърът е оборудван и със система Sunrider, която представлява плъзгащ се покрив.

Още снимки на обновения всъдеход - вижте в галерията:

Снимки: Jeep

0 от 500