IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ударени коли от САЩ се озовават в Европа с оръжия и дори с... мъртви папагали

Митничари разказват какво откриват в колите, пристигащи от зад Океана

Американците често забравят не само лични вещи и хигиенни продукти, но дори и оръжия в колите си! Служители на различни гранични служби споделят пред automobilwoche за най-необичайните неща, открити в ударени автомобили, озовали се на Стария континент от зад Океана през 2021 година.


митница


Според събеседниците, с когото хората от automobilwoche говорят след неотдавнашното откриване на пушка в багажника на ударен Ford, това далеч не е единственият подобен случай. Според митническата информация, 25 оръжия и 2 415 боеприпаса са открити от автомобили, пристигнали в Украйна, след като са били закупени на американски търгове само тази година.

Що се отнася до най-необичайните неща, открити в колите от американски търгове и пристигнали в други държави в Европа са:

Самурайски меч

Мачете

Пълен комплект от сребърни прибори за маса

Клетка с папагал (по-точно с това, което е останало от него)

Костюм (или расо) на свещеник

Препарирано куче (или вълк)

Кутия с играчки за възрастни

Бейзболна бухалка

Пълно с мляко отделение в пода на багажника

Използвани памперси, с които са напълнени всички (!) отделения в корите на вратите...

Що се отнася до най-често срещаните неща, според митническите служители, купувачите често получават коли от Щатите с дребни лични вещи от сорта на студентски карти, дребни монети, снимки на роднини, кръстове, ключодържатели, портфейли, кредитни карти и т.н. Но най-често срещани са боклуци и трохи, разбира се.

0 от 500