IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Какво е общото между McLaren F1 и VW Corrado?

Суперколата и хечбекът споделят един общ детайл

VW Corrado е достъпен спортен автомобил, построен на платформата Volkswagen Golf, който в края на миналия век се радваше на доста сериозна популярност у нас, но все пак попада в категорията на т.нар. "масови коли".


McLaren F1 vs VW Corrado


От друга страна McLaren F1 е легенда на автомобилната индустрия. Тази кола, която първоначално имаше впечатляваща цена, а сега екземпляри от нея се продават за баснословни суми, отдавна се смята за шедьовър.

Въпреки тези (и не само) огромни различия между двата автомобила, феновете на Volkswagen имат основание да се гордеят. В крайна сметка се оказва, че в въпросното VW има парче от същия McLaren, който днес струва милиони.

McLaren F1
VW Corrado

Става дума за страничните огледала, които освен с основната си функция, винаги се набиват на очи и са част от цялостния екстериор на една кола. Да, разбрахте правилно. McLaren F1 има абсолютно същите странични огледала като масовия Volkswagen!

0 от 500