IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10 забележителни автомобила с "крило на пеперуда"

Този елемент не е запазен само за производители на суперколи

Еволюцията си върши работата, което до някаква степен води и до уеднаквяване на външния вид на автомобилите. Дори удобни и рационалния инженерни или дизайнерски решения биват премахвани за сметка на нови, които са икономически изгодни. И така остават малко модели, които наистина могат да се похвалят с нещо различно.

Един от начините за отделяне от общата маса са именно вратите тип "крило на пеперуда". Това е нещо средно между "крило на чайка" и вратите на Lamborghini, приличащи на гилотина. В случая достъпът до автомобила става през люк, който е закрепен на панти и се отваря нагоре. Този начин на влизане в колата е доста атрактивен и няма как да не направи впечатление.

10 забележителни автомобила с врати "крило на пеперуда" (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #4
    3 rate up comment 2 rate down comment
    Баро ( преди 3 години )
    Ами на фауве то как ще му видим задните джанти само две дръжки но трябват отзад и става досущ като ръчна количка Абе тия дизайнери ходят ли в час по рисуване
  • #3
    1 rate up comment 1 rate down comment
    До 3 ( преди 3 години )
    Ами тогава ти какво правиш тук?
  • #2
    2 rate up comment 3 rate down comment
    piton ( преди 3 години )
    На моят Мустанг вратите се отварят така.Не е по-удобно за влизане, но е по-удачно на тесни паркинзи. А че е много по-ефектно, спор няма.Като се вдигне вратата, прави впечатление от далече.Ей за тва са тези пинизи, иначе ще е скучно ежедневието!
  • #1
    3 rate up comment 3 rate down comment
    Абе ( преди 3 години )
    Тойотката е с показателно име за качеството на марката.Направо да и слагат номер с две нули и да се ползва по предназначение!