IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Забравените първи модели на 10 производителя

Някои от тези автомобили се превърнаха в легенди, а за повечето не се сеща никой

Ако попитате 10 човека кой е първият модел на производители като Volkswagen или Mercedes-Benz, първият автомобил от Fiat или първия от Alfa Romeo, шансът да чуете правилни отговор е огромен. Това са някои от най-старите автомобилни марки на планета, като част от моделите им са се превърнали в легенди. Има обаче и други производители, чиито първи автомобили са потънали в забвение.

Именно такива са колите на тези 10 производителя. Те се появиха на пазара, но в наши дни (поне повечето от тях) са забравени, въпреки че някои се превърнаха в легенди. В списъка попадат и компании които не присъстват в Европа, като трябва да се уточни, че става въпрос за напълно самостоятелни продукти, а не за такива, които са произведени по лиценз от други производители.

Забравените първи модели на 10 производителя (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #1
    3 rate up comment 1 rate down comment
    До 1 ( преди 2 години )
    Да ти имам логиката :D Това, че името на колата изстреляна в космоса е същото като на първи им модел, не значи че повечето хора правят връзка с двете! Питай кой е първия модел на Тесла и ще видиш, че повечето ще ти кажат - Modal S!!!!