IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Kia представи свой Hummer

Големият SUV е на рама и е предназначен за спасителни операции

Корейският производител Kia представи голям SUV, изграден на рамна конструкция, като на външен вид то много наподобява спрения от производство Hummer. Премиерата на автомобила се състоя на изложение за вносни стоки в Китай.


Kia Emergency Rescue Vehicle


От компанията-производител твърдят, че тази машина е идеална за провеждане на спасителни операции. Това си личи и от названието на всъдехода - Kia Emergency Rescue Vehicle, който определено беше харесан от посетителите на изложението.

Автомобилът е с кабина с един ред седалки, но по-важното се намира в товарния отсек, където има пълен набор от оборудване, нужно за спасителни акции. От технически гледна точка изненади няма – под капака е поставен турбодизел с мощност 225 к.с., който е съчетан с 8-степенна автоматична скоростна кутия и система за задвижване на четирите колела.

Kia Emergency Rescue Vehicle

Kia Emergency Rescue Vehicle


Засега от Kia не разкриват намеренията си за пускането на този всъдеход в серийно производство, както и евентуалната му цена. От компанията обаче обявиха, че съвсем скоро ще съобщят подробности за бъдещото на автомобила.


0 от 500