IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

5 спортни модела, които си струват парите

Те имат атрактивен вид, представят се добре на пътя и са на достъпни цени

През последните 20-ина години на пазара се появиха доста автомобили, които имат претенции да се превърнат в бъдещи класики. Сега на достъпна цена всеки може да притежава модел, за който преди време само е мечтал. И почти винаги той е по-евтин от нова кола.

Испанското издание Motor направи списък от автомобили, за които не трябва 20 години. Това са оригинални спортни модели на някои от най-големите компании в света, като те вече не се произвеждат (или скоро ще престанат да се произвежда), но могат да се намерят на много атрактивни цени. И със сигурност тяхната придобивка си заслужава парите.

5 спортни модела, които си струват парите (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #4
    8 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Не знам колко са спортни тези безалкохолни.
  • #3
    5 rate up comment 1 rate down comment
    Anonimen ( преди 2 години )
    Напълно потвърждавам написаното в статията за Тойтата. Уникален автомобил, раядко ми се случва да има автомобил, който да ми ,,ляга" толкова добре. Лек, супер директен за управление и уникален високооборотен двигател.
  • #2
    9 rate up comment 0 rate down comment
    Владо ( преди 2 години )
    От гореизброените съм шофирал само GT86.Основното, което помня беше адски твърдото окачване.Дет се вика че се усеща даже и като настъпиш маркировката...И на всеки светофар някой иска да се дърпа с теб.
  • #1
    16 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    За мен Фиат-а е най-готин! След това Пежо-то. Като дизайн. Карал съм Велосер, ама не ме кефеше. Тъй де, лично мнение!