IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Какво още може да се обърка?

Това определено е най-лошият ден на този шофьор на „паяк“ (ВИДЕО)

Какво може да се случи, докато неправилно паркиран или повреден автомобил се транспортира с „паяк“? Наскоро видяхме случай в България, където при подобна операция беше повредено скъпо Audi A8, но се оказва, че нещата могат да се развият още по-зле.



Доказателство за това е видео, което се появи в интернет. В него е заснет как шофьорът на камиона за превоз на автомобила прави поредица от грешки само в рамките на няколко минути. Той вероятно е най-бездарният представител на тази професия и единственото, което заслужава, е да бъде уволнен веднага от работодателя си.

Камера да наблюдение е заснела как „паякът“, превозващ Mercedes-Benz A-Class, първо изсипва автомобила на остър завой, тъй като явно шофьорът не го е закрепил добре, а освен това взима завоя с прекалено висока скорост. Той решава да се върне и да натовари колата отново, но забравя да дръпне ръчната на камиона си и се стига до сблъсък между двете превозни средства.

На всичко отгоря „паякът“ продължава пътя си и премазва и една палма. Единственото, което липсва във видеото, е реакцията на собственика на превозвания автомобил, която би била доста интересна.

Видео: YouTube

0 от 500
  • #3
    19 rate up comment 0 rate down comment
    Fury ( преди 2 години )
    Петьо, първо не е паяк, а платформа тип "пътна помощ". Второ, колата не е Мерцедес А класа а Фиат Идеа. Научете ги вече тези коли!
  • #2
    12 rate up comment 0 rate down comment
    д-р.Куртев ( преди 2 години )
    Според мен това не е точно "паяк",ама карай !
  • #1
    10 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Защо ме блокирахте и ми изтрихте коментара!?!? Питах защо всеки клип се преразказва? Който иска ще го изгледа и ще види какво е станало! Ако автора има нужда някой да му обяснява , какво се случва е отделен въпрос! Не всички са комплексирани и нещастни *** , като него! Сега поне знам защо ще ме баннете:)))