IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

"Паяк" потроши скъпо Audi в Пловдив

Собствениците на струващия 100 000 евро седан получиха извинение от Общината

"Паяк" потроши автомобил за 100 000 евро в центъра Пловдив, докато се опитваше да го вдигне заради неправилно паркиране, съобщава Нова ТВ.


Audi A8


До инцидента най-вероятно се стигнало, след като кранът на автомобила за репатриране под и скъпото Audi A8 увиснало във въздуха. На помощ бил повикан друг "паяк", който също се опитал да вдигне колата. В крайна сметка лимузината останала блокирана повече от 2 часа,

Според очевидци, докато траела операцията и автомобилът бил вдигнат и висял във въздуха, край него минавали майки с деца и други минувачи, което било опасно и можело да предизвика още по-страшен инцидент. Наложило се е една от паркираните в съседство коли да бъде преместена, за да може Audi-то да бъде откарано.

При инцидента са пострадали ауспуха на скъпия автомобил, както и други агрегати. От Община Пловдив се оправдаха, че камионите им за репатриране ("паяците") са прекалено стари и понякога техниката им отказва. Поднасят се и извинения на собствениците на автомобила, които ще бъдат поканени и на специална среща.

Снимка: Нова ТВ

0 от 500
  • #11
    8 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Скоби нямат ли , че тръгнали да го вдигат, да не говорим, че в испания никой не те вдига, а ти слагат шейните и те изтеглят
  • #10
    7 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Да би мирно седяло, не би чудо видяло.
  • #9
    15 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    хората които работят в държавната администрация са оскотели мутра до батка мутреса до *** това е човешкия матриял
  • #8
    13 rate up comment 17 rate down comment
    БУЧ ( преди 2 години )
    Така трябва да бъде - не спазваш закона - оставаш без кола. Кметът на Вилнюс Артурас Зуокас лично мачка с БТР неправилно спрели коли. Беше по новините.
  • #7
    34 rate up comment 4 rate down comment
    Радев ( преди 2 години )
    Голямо важно. Ако беше някое фиатче нямаше да ходи ни Бахов, ни Баховица, да правят репортажи. Дебилиадата е тотална.
  • #6
    23 rate up comment 7 rate down comment
    К-Y-РО ( преди 2 години )
    Това, че на смотаняците от паркинги и гаражи масово са им потрошени машините и всеки път рискуваш да ти съсипят колата, не е дребна жълта клюка, главчо
  • #5
    25 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Не само ауспуха, това е автомобил с картан, леко изкривяване, големи проблеми. А нов кардан е над 10-15000лв. освен това предна дясна гума била изкъртена от автомобила, поне това каза Румен Бахов сутринта по Нова тв от мястото на инцидента, там ще има доста разходи окачването е въздушно и не ми се мисли ама застрахователя бая пари ще се изръси, за ремонт на този автомобил.
  • #4
    14 rate up comment 20 rate down comment
    Киро ( преди 2 години )
    Ауу, голямо потрошаване, ауспуха пострадал! Ей, жълта медия ли ставате и вие?
  • #3
    42 rate up comment 11 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Ако беше паркирал нормално това нямаше да се случи.
  • #2
    26 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Паяците в държавата ни имат застраховки за такива инциденти, тоест застрахователя ще изплати целия ремонт по колата, остават главоболията на собственика, който ще остане за известно време без автомобил, докато му го отремонтират.