IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

"Паяк" потроши скъпо Audi в Пловдив

Собствениците на струващия 100 000 евро седан получиха извинение от Общината

"Паяк" потроши автомобил за 100 000 евро в центъра Пловдив, докато се опитваше да го вдигне заради неправилно паркиране, съобщава Нова ТВ.


Audi A8


До инцидента най-вероятно се стигнало, след като кранът на автомобила за репатриране под и скъпото Audi A8 увиснало във въздуха. На помощ бил повикан друг "паяк", който също се опитал да вдигне колата. В крайна сметка лимузината останала блокирана повече от 2 часа,

Според очевидци, докато траела операцията и автомобилът бил вдигнат и висял във въздуха, край него минавали майки с деца и други минувачи, което било опасно и можело да предизвика още по-страшен инцидент. Наложило се е една от паркираните в съседство коли да бъде преместена, за да може Audi-то да бъде откарано.

При инцидента са пострадали ауспуха на скъпия автомобил, както и други агрегати. От Община Пловдив се оправдаха, че камионите им за репатриране ("паяците") са прекалено стари и понякога техниката им отказва. Поднасят се и извинения на собствениците на автомобила, които ще бъдат поканени и на специална среща.

Снимка: Нова ТВ

0 от 500