IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Хибридното Mitsubishi Outlander е готово за дебюта си

Версията PHEV за първи път ще се предлага със 7 места

Новото поколение на Mitsubishi Outlander дебютира в САЩ още през миналата зима и засега се продава само там. Кросоувърът е 2,5-литров двигател се произвежда в Япония, откъдето се доставя в Северна Америка.


Mitsubishi Outlander PHEV


Сега компания подготвя премиерата на хибридната версия - PHEV, като публикува нейни снимки. От тях става ясно, че визуално тя няма да се различава от бензиновия вариант. Единственото изключение са малки люка (отляво и отдясно), под които са скрити гърловината на резервоара и порта за зареждане на батерията.

В салона разликата също са минимални, като вариантът с десен волан, който ще се продава в Япония се отличава от сегашния само по това, че по-близо до шофьора е разположен бутонът за активиране на ръчната спирачка, а не джойстикът на трансмисията.


Mitsubishi Outlander PHEV


Подробности за силовия агрегат не се разкриват, но от компанията-производител обявиха, че кросоувърът ще получи хибридна система от ново поколение с по-големи електромотори и увеличен капацитет на батерия. Това ще подобри както динамиката, така и пробега с едно зареждане. А новата платформа е така проектирана, че да може хибридният Outlander да разполага със 7 места в салона. Те ще се предлагат още в базовия вариант, след като предишната версия PHEV имаше само два реда седалки.

Премиерата на Outlander PHEV ще се състои на 28 октомври, а продажбите на кросоувъра в Япония ще стартират в началото на декември. На другите пазари моделът ще появи едва през втората половина на 2022 година.


Mitsubishi Outlander PHEV

Снимки: Mitsubishi

0 от 500
  • #4
    3 rate up comment 2 rate down comment
    Дамян ( преди 2 години )
    Бай *** дето не може да си купи дори Дачия не харесва фейслифта на Мицубиши Оутлендър.Лисицата като не може да стигне до гроздето и казва, че е кисело!
  • #3
    2 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Единодушни сме за дизайна " Лицето на Квазимодо", но имайте предвид, че на живо е твърде вероятно да е още по-отвратително, отколкото изглежда на снимките!
  • #2
    3 rate up comment 3 rate down comment
    snaky ( преди 2 години )
    Сегашният Outlander не е лош даже си е симпатичен, ама от това нещо тук, направо ме заболяха очите.
  • #1
    7 rate up comment 10 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Грозно, по-грозно, мега грозно, квазимодо изродски грозно, Митсубиши Outlander. Е няма толкова неприятна муцуна, даже бие вечния шампион по грозота Фиат Мултипла.