IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Нови Chevrolet Corvette C8 изгоряха на път към клиентите

Щетите от инцидента са за близо милион долара (ВИДЕО)

Камион, натоварен с чисто нови Chevrolet Corvettes от поколението C8, се запали на паркинг край Нешвил (Тенеси), който се намира на около час и половина от завода на General Motors в Боулинг Грийн (Кентъки).


Corvette


Очевидци записаха инцидента и пуснаха видеа във Facebook. На първото от тях се вижда, че половината от товарната платформа на камиона вече е обхваната от пламъци, като поне една от колите на нея е напълно овъглена. Във второто видео вече се виждат пожарникари, които се опитват да се справят с пламъците.

От публикация в групата C8 Corvette Owners в социалната мрежа става ясно, че камионът може да превозва до 10 автомобила. Ако всички коли са повредени, щетите са за около 900 000 долара.



Говорител на Chevrolet съобщи, че до инцидента се е стигнало, след като шофьорът на камиона е спрял заради проблем с машината му. Водачът не е пострадал, а логистичният отдел на компанията е започнал разследване. Колите в камиона са били продадени и са пътували към дилъри, които е трябвало да ги доставят на клиентите.

Снимка и видео: Facebook

0 от 500