IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Мълния изпепели 40 автомобила на паркинг

Машините са били изложени за продажба от застрахователна компания (ВИДЕО)

Силен пожар, предизвикан от мълния, унищожи 40 автомобила в град Индианаполис, щата Индиана. Машините са били паркирани пред офиса на застрахователна компания, която е планирала да ги продаде на търг. Видео с последствията от пожара бяха публикувани във Facebook.


пожар


Според информации в местните медии, пожарът е предизвикан от мълния, която е уцелила една от паркираните коли. След като тя е изгоряла, огънят се е прехвърлил върху съседните машини. Те са били общо на 40 на брой, като въпреки бързата реакция на пожарникарите, всички са изгорели напълно.

Борбата с огъня е продължила повече от 2 часа, като спасителните екипи са използвали специален влекач, за да вадят колите от огъня. В потушаването на пожара са се включи и служители на застрахователната компания, откъдето съобщиха, че при инцидента няма пострадали хора.



Ако се се съди по видеото, на паркинга са изгорели няколко автомобила от марката Chrysler, както и чисто нови Kia Soul, Jeep Renegade и Mercedes-Benz E-Class.

Снимка и видео: Indianapolis Fire Department / Facebook

0 от 500