IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Вижте японската Dacia Duster, която се продава в Русия

Nissan Terrano се радва на популярност заради ниската цена

Вероятно всеки фен на автомобилите, дори да не харесва SUV-моделите, е чувал за Nissan Terrano. Оригиналният модел излезе в две поколения, като се задържа 20 години (1986-2006) на пазара, преди да бъде заменен от Pathfinder.


Nissan Terrano


Terrano обаче продължи живота си на други места по света, където все още се продава, при това доста добре. Един от тези пазари е Русия, където това вече не е здрав офроуд-модел със задвижване на четирите колела, какъвто беше оригиналът, а SUV, в чиято основа е Dacia Duster.

Автомобилът е достъпен с избор от два двигателя. По-слабият е 1,6-литров със 114 к.с., като предаването е към предните колела, а скоростната кутия - 5-степенна механична. При втория вариант моторът е 2,0-литров със 143 к.с., като задвижването е към четирите колела, а клиентът може да избира между ръчна или автоматична трансмисия.


Nissan Terrano


Приликите с първото поколение на Duster са и в размерите. Дължината е 4330 мм, широчината - 1820 мм, а височината - 1670 мм. Багажникът е достатъчно голям, като предлага обем от 475 литра. Интериорът е максимална опростен, като на таблото има 7-инчов цветен сензорен дисплей.

Подобно на Duster, и Nissan Terrano е оборудван с дискове отпред и барабанни спирачки отзад, а пътният просвет е 205 мм, което е доста повече от това на голям брой от SUV-моделите на пазара. В оборудването на автомобила влизат предни въздушни възглавници, система за контрол на стабилността (ESP) и антиблокираща спирачна система (ABS) с електронно разпределение на спирачната сила EBD.

Още снимки на актуалния Nissan Terrano - вижте в галерията:


Факт е, че този Nissan нито е най-луксозният, нито най-проходимият, нито най-добре оборудваният. Той обаче има едно сериозно предимство - цената му е 1 134 000 рубли, което прави 13 444 евро по настоящия курс, а това го прави доста добро предложение.

Снимки: Nissan

0 от 500