IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Американец натроши "лежащ полицай" пред дома си

Мъжът бе глобен с 500 долара за разбиването на изкуствената неравност

Жителят на Чикаго - Николъс Бенитос, бил глобен с 500 долара за унищожаването на "лежащ полицай". По думите му, изкуствената неравност била поставена пред дома му преди повече от 10 години, но заради големите си размери повреждала неговия автомобил. Бенитос се жалвал няколко пъти на властите, но те не предприели мерки и той решил сам да се заеме, като използвал кирка.


асфалт


Изкуствената неравност била прекалено висока и широка, като при всяко преминаване дъното на автомобила опирало в нея. В крайна сметка Николъс не изчакал отговор на поредната си жалба и взел нещата в свои ръце. Той натрошил "лежащия полицай" на парчета, които старателно прибрал в двора си.

Заради унищожаването на държавно имущество Бенитос бил глобен. Той не отрича вината си и признава, че е нарушил закона, но не смята да плаща глобата си. Според него, причината е в бездействието на местната администрация и затова ще обжалва финансовата санкция в съда. Делото вече е насрочено за ноември.


асфалт


По-рано тази година бивш служител в завода на Mercedes-Benz в Испания в знак на протест унищожи над 50 автомобила на германската марка. Мъжът не бил съгласен с масовите съкращения на работници и затова се качил в товарна машина Cat, с който взел на таран чисто новите миниванове, нанасяйки щети за повече от 2 млн евро.

0 от 500