IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Honda представи бруталeн всъдеход с мощен мотор

Обновената Passport е първият модел от семейството TrailSport

В началото на септември Honda обяви, че пуска нова семейство автомобили с повишени всъдеходни възможности. То ще носи името TrailSport, като в него ще влязат подобрение версии на моделите на марката, които ще получат увеличен пътен просвет, пренастроено окачване допълнителни защита и други модернизации.


Honda Passport TrailSport


Първият от тези модели е готов и това е подготвена за движение по тежки терени Honda Passport. Този SUV излезе през 2018 година и сега дойде времето за неговото обновяване. За базовия модел то включва нови брони, предни криле и капак, както и променена оптика, а също така и различи тръби на изпускателната система.

Промените в интериора са минимални - ново е осветлението, както и декорацията на седалки. В списъка с оборудване вече влиза система, напомняща на водача за забранени пътници и вещи на задните седалки, както и за непоставени предпазни колани. Комплексът от функции за безопасност Honda Sensing, включващ система за аварийно спирани, удържане в лентата за движение и адаптивен круиз-контрол, вече е част от базовото оборудване.


Honda Passport TrailSport


Що се касае до версията Honda Passport TrailSport, тя получава специална решетка на радиатора и предпазители на броните. На покрива са поставени рейлинги, а машината е оборудвана със специални гуми Firestone Destination A/T2 с размери 245/60R18. В салона са се появили ярко-оранжеви акценти на волана, на седалките и във вътрешната част на вратите.

Независимо от нивото на оборудване, Honda Passport е оборудвана с 3,5-литров бензинов V6, развиващ 284 к.с., като той работи с 9-степенна автоматична скоростна кутия. Базовите версии са с предно предаване, а задвижването на четирите колела е опция. Всъдеходният вариант Passport TrailSport е само с 4х4.

Още снимки на всъдехода на Honda - вижте в галерията:

Снимки: Honda

0 от 500
  • #7
    1 rate up comment 3 rate down comment
    Брутално ( преди 2 години )
    Грозна
  • #6
    14 rate up comment 3 rate down comment
    Гост ( преди 2 години )
    Ей, тия от Хонда са много напред - вече са готови за бъдещите изисквания в ЕС - да се возят в колата по 1 бял, един цветнокож и един гей - сигурно това е системата за забранени пътници. Влиза втори бял и веднага аларма - забранен. :-)
  • #5
    18 rate up comment 9 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Ха ха хаа, не че нещо ама това бил СУВ произведен за тежки терени а излизал на предно предаване 4Х4 било опция. Да се смееш ли или да плачеш.
  • #4
    19 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Авторът искам да обясни , като за амтьори , каква е тази система:"...напомняща на водача за забранени пътници ,,,"?!?! Може и в отделна "статия":)))
  • #3
    12 rate up comment 11 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Този дизайн да не е копиран от Лада Нива? А това дали е брутален или не се доказва във времето, като ония тойоти, дето ръждясват и изминават над милион километра но всичко продължава да си работи включително климатика.
  • #2
    6 rate up comment 9 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    и кое му е брталното v8 е мощен мотор v6 е като на Вел СатисГлупав сай глупави статии
  • #1
    20 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    За съжаление този паспорт ще е само американски.