IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Nissan GT-R получи нова специална версия

Суперколата си връща легендарния цвят Millennium Jade

Nissan GT-R се появи за първи път преди 14 години и както изглежда, японската компания все още не мисли да се отказва от модела в този му вид. Тя пуска на пазара нова модификация - 2021 GT-R T-spec.


Nissan GT-R T-spec


Това ще бъде последното специално издание преди смяната на поколенията, достъпно в легендарния цвят Millennium Jade. Феновете на модели Skyline знаят, че за последно той е бил използван за R34 GT-R V-Spec II Nür - един от най-редките GT-R от всички тях. новата версия ще се предлага и в Midnight Purple, който според Nissan е „модерна интерпретация“ на две предишни лилав - Midnight Opal от друго специално издание на GT-R от 2014 г., както и на Midnight Purple III от стария Skyline R34 V-Spec.

Какво друго може да предложи GT-R T-spec? От Nissan посочват, че този автомобил до голяма степен прилича на пистовия GT-R Track Edition без подобренията по окачването. Клиентът получава по-широките калници и задния спойлер от въглеродни нишки. Летите джанти са със златно покритие, като зад тях са поставени карбоново-керамичните спирачки.


Nissan GT-R T-spec


Специалното издание на GT-R също така се отличава с корпуси на огледалата в цвят на каросерията, черни канали на предния капак и много надписи T-spec - както по каросерията, така и в салона, където се залага на нов цвят на интериора Mori Green с изобилие от кожа, велур и алкантара.

Задвижването на суперколата не е променяно, което означава, че под капака е познатият 3,8-литров V6 с двойно турбо, развиващ 565 к.с. Той отново е съчетан със система задвижване на четирите колела с трансмисия с двоен съединител. Слуховете за появата на „прощална версия" на GT-R със 700 коня продължават, но все още на са получили потвърждение.

Още снимки на новата версия на легендарната суперкола - вижте в галерията:


От Nissan твърдят, че тази версия на модела ще се разположи над топ-нивото на оборудване GT-R Premium, но компанията не посочва колко бройки от нея ще произведе. Вече е ясна цената за Северна Америка, където тя започва от 138 490 долара, като отделно се плаща още така за доставка от 1795 долара.
Снимки: Nissan

0 от 500
  • #8
    5 rate up comment 1 rate down comment
    Неккъф там ( преди 2 години )
    Прекрасен автомобил ... но моля ви кажете ми само на мен ли ми се повръща когато видя десен волан
  • #7
    5 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    "ЗНАЕМ ГО..."Да, да, много добре го знаете...глупостиМожете само да мечтаете за такава кола.
  • #6
    9 rate up comment 9 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    ЗНАЕМ ГО. Това е на старата п0латформа на Рено Меган 1.4i.
  • #5
    6 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Хубава кола и достоен завършек на една ера в автомобилостроенето. Следващият GTR ако изобщо има такъв трябва да е на ток. Иначе няма смисъл да го правят. Хибридите са технологичен компромис и са прекалено сложни. Или 100 ток или нищо. Европа и без това планира забрана и на хибридите.
  • #4
    12 rate up comment 8 rate down comment
    факт ( преди 2 години )
    и с тоя Ниссан ще те направя за смях в тоя хъракан
  • #3
    7 rate up comment 13 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    138 000 долара за Nissan! Тия не са наред с главите. За тия пари можеш да си купиш Lamborghini Huracan втора употреба на 5-10 хил. км. на практика чисто нова кола.
  • #2
    14 rate up comment 8 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Истинско бижу,Заслужава си всеки лев.
  • #1
    8 rate up comment 19 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Стара баба с нови ***. Отначало беше добре и постигаше целта, ама вече не е в час. Баси *** азиатци, една и съща претоплена манджа от 15 г. като цялата им работа с трици маймуни да ловят.