IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Bugatti продаде билярдна маса за 250 000 евро

Първата от общо 30 бройки беше купена в САЩ

По-рано тази година Bugatti добави билярдна маса към колекцията си от Lifestyle, като нейната цена е на нова къща - 250 000 евро. Въпреки това, масата беше успешно продадена в САЩ, където неизвестен купувач плати 300 000 долара за нея.


Bugatti Lifestyle


Създадена съвместно с испанските експерти по композитни материали от компанията IXO, масата за билярд Bugatti е изградена около рамка от алуминий и титан. Използвани са също така и въглеродни нишки, от които се правят някои от детайлите на хиперколите на фреската марка.

Джобовете за топките са от неръждаема стомана и са облицовани с кожа, като всичко това е закрепено с титаниеви крепежни елементи за предотвратяване на корозия. Най-важният детайл обаче е скрит отдолу - това е жироскоп. Тъй като масата е проектирана да се използва и на яхти, нейните крака може да се регулират само за 5 милисекунди. Така се компенсират движението на кораба, като няма никакви вибрации.


Bugatti Lifestyle


Към пакета за игра на билярд се предлагат и аксесоари от въглеродни нишки, включително затъмняваща се LED-светлина на тавана, както и 13-инчов дисплей, на който може да се следи резултата. Клиентът получава и кутия за креда от анодизиран алуминий, кожен куфар за транспортиране на специалните топки Araminth Tournament Pro и USB ключ. Той е поставен в специална кутия, в която има снимки и видео от процеса на изработване на масата.

Както вече стана ясно, цената на целия комплект е 250 000 евро, като ще бъдат произведени 30 бройки - всяка с индивидуален номер.

Още снимки на билярдната маса, струваща колкото суперкола или нова къща - вижте в галерията:

Снимки: Bugatti

0 от 500
  • #8
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Д-р.Куртев ( преди 2 години )
    До 3 Има итервю с Михаел Шумахер в началото на кариерата му,където казва ,че за разлика от другите,ако стане шампион или богат няма да се промени. След първата титла освен другото си купува и частен самолет и същият репортер му припомня първото интервю- той се усмихна,повдига рамене и каза: " Да така беше,но тогава ги нямах милионите!"
  • #7
    4 rate up comment 0 rate down comment
    1 ( преди 2 години )
    Играчки за търговци на смърт и фосилни горива. Нормален човек не би си купил.
  • #6
    5 rate up comment 0 rate down comment
    До 3 ( преди 2 години )
    Ако беше богат, като тези хора щеше да си още по-алчен. Богатите са по-големи егоисти. Колкото по-богат си, толкова повече искаш да имаш!
  • #5
    1 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Те вече са я пуснали, силуета е отпред на решетката.
  • #4
    7 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Кога бугати ще пуснат клозетна чиния? Разбира се, клозетната чиния на бугати ще е тъпкана с екстри - карбонова, или кожена седалка с обдухване, масаж и подгряване и лумбална, регулируема опора, пръскалки за дивия, автоматично пускане на водата, парфюм "бугати", степенка за дебелите, но ниски милионери, цвят пур санг и още много, много... Очаквана цена на клозетната чиния на бугати - около седемстотин хиляди евро.
  • #3
    5 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    #1, че сме бедни, бедни сме, ама все си мисля, че ако имах милиони милиарди, щях да ги давам за дребни бизнеси да се започват и развиват от бедните хора, за облагородяване на околна среда, за осигуряване на вода на хора, които нямат достъп до нея и т.н., и т.н., а не за такива (определено) разхищения като тази маса, та ако ще и от злато да беше. След като съм богат, би трябвало да "съм се наял" с всичко и ще се радвам и другите да са поне малко щастливи като мен...
  • #2
    4 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    завършен комунизъм на всеки му според потребностите на всеки според възможностите
  • #1
    8 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Преди 2 дни някои пишещи тук се дивяха, как може да се плати 2 млн. евро за кемпер. Сега същите може би ще се дивят как някой ще плати 250 000 евро за билярдна маса при положение, че за същите пари може да си купи прилична къща. Еми не се чудете. Ние сме бедни и не можем да си позволим такива неща и ни се струва странно. Има обаче и много богати хора, които се хвърлят с охота на подобни разточителни неща.