IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Kia показа как ще изглежда европейският Sportage

Новото поколение на бестселъра в Европа ще се отличава от това за другите пазари

Корейската компания Kia разпространи рисунки на бъдещата изцяло европейска версия на кросоувъра Sportage. При новото поколение на модела вариантът за Стария континент ще се отличава от глобалния модел, който бе представен по-рано тази година. Премиерата на европейския Sportage ще е на 1 септември.


Kia Sportage
   
    
Версиите за ЕС не са чак радикално различни от тези за азиатските и американските пазари, но ще са с малко по-мускулест силует, ако се съди по рисунките на дизайнерите. Новият Sportage изразява променената дизайнерска философия на марката, озаглавена "Обединени противоположности".

Европейската версия ще запази характерната черна графика на решетката, но още по-изразена. Емблематичната форма тип "нос на тигър" се запазва, но доста видоизменена. Дневните светлини са с форма на бумеранг.

Покривът е в различен, контрастен цвят, което при серийната кола вероятно ще е допълнителна опция. Ще разберем със сигурност от онлайн премиерата на 1 септември.
  
  
Още скици на новия Sportage вижте в ГАЛЕРИЯТА:


 

0 от 500
  • #6
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Фен ( преди 2 години )
    Цените ги дават около 50 000 лева за високо ниво на обурудване, при нас ще започнат от тази цена за базов модел. Откъде се получава тази разлика?
  • #5
    10 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Как се променят нещата, Киа и Хюндай са прогресивните марки вече, докато ФВ и всички свързани с ВАГ са в стагнация. Ако си купувате нова кола днес логичният избор е Киа/Хюндай вместо ФВ - повече екстри, повече надеждност, повече гаранция, по-прогресивен дизайн на по-добра цена. Кой би си взел например Тигуан вместо това?
  • #4
    4 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Вярно е за пазарите и разликата, но ме съмнява за вътре в самия ЕС да има някаква разлика, освен в цената тук там. В Русия примерно новото Соренто започва от 55 хиляди с безнин 2.5 л Евро 5, предполага им в САЩ е толкова. Тук от 90 хиляди е нафтата, после само хибриди, жалка картинка с престорената екология наложена с цел корпоративни печалби.
  • #3
    4 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Киа се справя по един впечатляващ начин в смутните времена (условно след 2008 г.) Философията им беше логична, убедителна, привлекателна за клиентите - много автомобил за разумни пари, добро качество, без излишни дизайн залитания. Новата им дизайнерска (и не само) философия ме ужасява. Бг, потребители и пазар не са белег за нищо, нека дерзаят и нека са успешни. Вероятно съобразяват много непонятни за мен неща. Млад юпи богаташ вероятно би паркирал това в монолитен гараж ако случайно го е избрал!
  • #2
    4 rate up comment 1 rate down comment
    popa ot razgrad ( преди 2 години )
    Не са съобщили най-важната разлика...междуосито на евро модела ще е по-късо...
  • #1
    2 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Всички производители извън Европа, правят европейски версии, разбирайте ЕС, същото го правят и западно европейските. Примерно да вземем Мерцедес, Автомобилите направени за ЕС и тези за източна Европа имат разлики в качеството, не само, дори и в най-простите неща като катализатора примерно. Ако си закупите един и същ автомобил в Германия и от шоурум в Сърбия или Русия и отидете на стенда да ви замерят емисиите, ще откриете че модела за Германия ще покаже примерно 0 а другите доста по-високи нива