IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Съвършеният мобилен дом идва от Унгария

Новият Dembell предлага не само петзвезден лукс, но и вграден гараж за Ferrari

Коя е идеалната кола за лятната ваканция? Някое жизнерадостно MINI кабриолет? Спортно Porsche? Високопроходимо Suzuki Jimny, за приключения из планините? Не, идеалният автомобил за лятото е онзи, който ви осигурява не само превоза, но и луксозната нощувка. А в това отношение чудесен пример е последното предложение на младата унгарска компания Dembell.
 
  
Dembell
  
    
Тази "сухопътна яхта" е построена на базата на триосен Mercedes-Benz Actros. Основната идея на създателите й е била да натъпчат вътре максимум луксозни материали и съвременни удобства. Което, строго погледнато, е типичният подход за сегмента на свръхлуксозните мобилни домове. Но продуктът на Dembell се отличава от повечето си конкуренти по факта, че разполага с вграден... гараж.
 
  
Dembell
  
   
Той може да се поръча в три варианта - компактен, като за мотоциклети, велосипеди и АТВ; междинен, който спокойно побира компактни градски автомобили; и накрая голям, в който с лекота ще вкарате и голям спортен автомобил. От компанията услужливо ви подсказват и какъв да бъде този автомобил - Ferrari California или Ferrari Roma.

Колкото до интериора, той е дело на италианското дизайнерско ателие Galeazzi e Minotti, което работи и със суперяхтите Azimut. Шофьорската кабина е с въздушно окачване за максимум удобство, както и с масажни седалки. Пространството прелива в просторна ложа с удобен кожен диван, 55-инчов телевизор и широка спалня за гости, която се прибира в стената. Има място и за голяма трапезна маса.
 
  
Dembell
   
   
Кухнята е оборудвана с техника от Miele, включваща индуктивни котлони, фурна, микровълнова и съдомиялна. Банята е с каменни плочи и керамични мивка, тоалетна и душкабина. Има също пералня и сушилня. Моторният дом разполага и с резервоар за 1000 литра питейна вода. Черешката на тортата е спалнята с гигантско легло, няколко гардероба и още един внушителен телевизор.

Унгарската компания ще представи официално новия си продукт на 27 август по време на Caravan Salon в Дюселдорф. Тогава ще научим и цената на това удоволствие.
  
  
Още снимки на свръхлуксозния кемпер вижте в ГАЛЕРИЯТА:

0 от 500
  • #3
    13 rate up comment 2 rate down comment
    777 ( преди 2 години )
    Тези, които имат възможност да закупят такъв дом, никога няма да тръгнат на пътешествие от този тип. Тези пък, които обичат такива пътешествия, никога не могат да си купят този дом, който ще струва окола 900хил. евро.
  • #2
    10 rate up comment 2 rate down comment
    тъжно ( преди 2 години )
    Предполагаме, че човекът има всички нужни условия за продобиването му. ОБАЧЕ, къде ще ходи с него
  • #1
    5 rate up comment 2 rate down comment
    жъст-мен=ДртУАЙТБой ( преди 2 години )
    Ще стрелям в тъмното и ще предложа първоначална оферта = 450 хиляди ЕВРИОСi!