IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Тази G-Class струва 665 000 евро и дори не е AMG или Maybach

Доработката на Brabus е на базата на версията Mercedes-Benz G 500

В началото на 2020 година ателието Brabus обяви, че ще направи и бронирани версии на Mercedes-Benz G-Class и ето, че един от тези автомобили вече е на пазара. Проектът носи името Invicto, като се продава за 665 210 евро.


Brabus Invicto


Този Brabus Invicto е започнал живота си като Mercedes-Benz G 500 r може да се похвали с балистична защита VR6. Въпреки че осигурява висока степен на защита на возещите се в автомобила, на външен вид той изглежда като стандартна G-Class, тъй като визуалните подобрения са сведени до минимум.

Някои от акцентите на специалната конструкция регулируеми светлини на покрива в бяло и червено, светлинна лента, мигаща сигнализация, тежка предна лебедка, система за нощно виждане, система за гасене на пожар, система за свеж въздух под налягане и интерком със звуков сигнал. Шасито е пренастроено, като са му поставени по-мощни спирачки и 20-цолови джанти с гуми за офроуд.


Brabus Invicto


Бронираният всъдеход предлага места за четирима, има цифрово огледало за обратно виждане, тапицерия от естествена кожа и редица други екстри като 360-градусовата камера, външно осветление, допълнителното отопление, ТВ-тунер и затъмняващи се прозорци.

При новото поколение на модела версия G63 е най-мощната, доработена от Brabus, като развива 800 к.с. и 1100 Нм въртящ момент. Вариантът G 500 Invicto е много по-опитомен - 421 к.с. Толкова развива и стандартната версия на модела, така че в ателието явно са се занимавали с мотора.

Още снимка на всъдехода - вижте в галерията:


Изложеният за продажба всъдеход е произведен през 2019 година, като има пробег от едва 380 км. Той се продава на официалния сайт на Brabus, където е посочен и разхода на бензин - 19,1 л/100 км.

Снимки: Brabus

0 от 500
  • #4
    2 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    1 милион за *** каталясалата кола никога
  • #3
    1 rate up comment 3 rate down comment
    Krom ( преди 2 години )
    А ракетното и оръдейното оборудване кога? Трябва да са включени в тази цена все пак.
  • #2
    3 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Цената е висока от бронировката. А г клас има оффроуд възможности но не и в тази версия...
  • #1
    6 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Брабус Г класа е чалгата на офроуда. Но щом има балъци и ще има и тарикати. В случая обаче чак такива големи балъци явно трудно се намират щом 2 години не могат да го продадат това недуразумение. Г класата по принцип е много надцен автомобил а пък тези напомпани шосейни версии които му правят са върха на простотията. 20 цола джанти с гуми за "офроуд"? Хахаха,.....че даже и лебедка ми сложили. Все едно има някой който ще даде 665 000 евро да кара в калта. Пълна тъпотия.