IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Вижте най-необичайния „Икарус“ на света

Кемперът на компанията Loki Basecamp струва 69 000 долара

Името „Икарус“ е добре познато от автобусите в големите ни градове, но сега то ще бъде използвано за оборудване за кемпер. То е дело на канадската компания Loki Basecamp, която няма нищо общо с унгарския производител на автобуси Ikarus.


Loki Basecamp Icarus


Засега мултифункционалният Icarus е само на хартия, като компанията предвижда да го превърне в реалност. И вече е определила цената му – 69 000 щатски долара. Срещу тази сума клиентът получава подсилен корпус от фибростъкло с композитна изолация, която предпазва от големите студове. Моделът е оборудван и с допълнителна климатична и отоплителна система за по-голям комфорт.

Loki Basecamp ще предложи на бъдещите купувачи много възможности. Например, ще бъде възможно да се поръчат мощни слънчеви панели, батерии с голям капацитет, специални вътрешни и външни облицовки. Кемперът ще получи допълнителен диоден панел отпред и големи лампи отстрани. Има и багажник на покрива със стълба и кутия за багаж.

Още снимки - вижте в галерията:

Жилищният модул може да бъде оборудван като просторен офис или уютен хол с душ и тоалетна. Той включва двойно легло и малка кухня с мивка от неръждаема стомана, индукционен котлон и хладилник. Според авторите на проекта, цялото това оборудване може да се монтира на почти всички популярни пикапи с голяма товарна платформа.

Снимки: Loki Basecamp

0 от 500