IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Какво карат звездите във Формула 1 извън пистата?

Изборът на някои от най-добрите пилоти е доста изненадващ

Формула 1 е най-високото ниво на автомобилните спортове, като пилотите там са принудени да се справят с невероятни натоварвания. Те тренират ежедневно – както във фитнеса, така и на състезателни стимулатор, за да бъдат подготвени за състезанията. Напълно естествено, техните лични коли също би трябвало да са на високо ниво, макар че изборът им вероятно никак не е лесен, тъй като все пак говорим за милионери, които могат да си позволят почти всяка кола.

Има и нещо друго – пилотите са обвързани с отбори и производители, което ги задължава да карат техни автомобили. Затова, няма как Люис Хамилтън, например, да се появи някъде с кола на Ferrari, въпреки че разполага с такава в колекцията си. Интересното обаче е, че някои от тях в ежедневието си използват машини от други марки, като изборът при част от тях е доста изненадващ.

Какво карат звездите във Формула 1 (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #4
    21 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    В общи линии почти всички карат коли подарени им от отборите за които карат. Нищо необичайно, но заглавието е така написано, все едно най-добрите пилоти са си избрали най-добрите коли за лични. Пък те подаръци от отборите им. Един ден като не се състезават за отбор, ще е по-интересно на какви коли ще се спрът за личен автомобил.
  • #3
    16 rate up comment 0 rate down comment
    До автора ( преди 2 години )
    Захариев, ти мазохист ли си, аутист ли си, какъв си?Не ти ли писна да те хранят хората?Какво означава това, че Ц класата ускорявала от 0 до 100?
  • #2
    19 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Хаха, прав е колегата от предходния коментар. А и подозирам, че освен мерцедеса, доста коли могат да "ускоряват от 0 до 100км/ч" ;-)
  • #1
    17 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    "6,2-литров V12" този мотор на Мерцедес(М156) не е V12 цилиндров, а V8