IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Вижте как Tesla Model S Plaid действа на притежатели на хиперколи

Електрическият седан определено изненада тези познавачи (ВИДЕО)

Нищо не може да ви подготви за бруталното ускорение на Tesla Model S Plaid и в това се убедиха дори хора, които отлично познават света на супер и хиперколите. Видео, публикувано в YouTube-канала Drag Times показва каква тяхната реакция, когато за първия път попаднат в електрическия седан.


Tesla


Експертът Брукс Вайсблат решава да посети свой приятел, който работи в дилърство на Lamborghini във Флорида, за да му покаже бърза е Model S Plaid. Мъжът приема поканата, като в колата се качват още два приятели на Брукс. Единият е боецът от сериите UFC в полусредна категория Диего Санчес, а другият е собственик на McLaren 720S, Ferrari 488 Pista и Lamborghini Aventador SVJ, така че със сигурност познава добре абсурдно бързите коли.

Тримата обаче съвсем скоро са принудени да променят представите си за ускорение, след като Вейсблат на няколко пъти рязко ускорява по време на движение. Първо това става в режим Drag Strip, а по-късно и в режим Launch. Собственикът на трите суперколи през цялото време крещи и се смее, като е категоричен, че трябва да притежава тази кола.



В интерес на истината мъжът отбелязва също подобрения интериора на Model S, като отбелязва и нестандартния волан, с който е оборудвана най-мощната и най-бърза Tesla до момента. А като цяло видеото е любопитно, защото показва, че щом тези хора са толкова впечатлени от колата, то средностатистическият клиент със сигурност ще бъде направо изумен.

Снимка и видео: YouTube

0 от 500
  • #7
    7 rate up comment 13 rate down comment
    Тинтири-минтири ( преди 2 години )
    Цените на тези "скъпи и проблемни" коли след 10 годни в общия случай са се увеличили в пъти и те са вече част от колекции и радват ентусиастите. А следващата им продажба е с потенциал за още по-висока цена, което ги прави и добра инвестиция. Нещо невъзможно за Тесла моделите
  • #6
    6 rate up comment 4 rate down comment
    Гочето с голфа ( преди 2 години )
    Повечето богати хора са и много прагматични.Естествено че ще преминат от коли, които са бързи, но скъпи и проблемни (след 10 години я можеш да я изкараш *** шосето я не), към още по бързи и технологични.Хеле пък в Америка.
  • #5
    6 rate up comment 14 rate down comment
    Тинтири-минтири ( преди 2 години )
    да ми обяснявате какво 8мо чудо на света е ширпотребата на Тесла спрямо дори не супер и хипер карите а обикновен спортен модел - няма да стане! Ако търсех само "адреналина" на ускорението щях да съм любител на атракционите в дисни парк. За автомобил изискванията ми са далеч по-големи!
  • #4
    3 rate up comment 3 rate down comment
    джъст -А- мен ( преди 2 години )
    Отговорът е много елементарно ясен: IT'S -A- MAGIC!!!
  • #3
    0 rate up comment 1 rate down comment
    джъст -А- мен ( преди 2 години )
    Между другото, тъкмо бех съставил долния коментар и зърнах настоящата статия, която за пореден път потвърждава колко прав съм се оказал с тези леко прозорливо написани редове напълно в тон с гореизложените доводи за Т-Е-С-Л-А-та и напредничавото визионерско мислене на ИТС-ъ-МЪСТ, който вече ги е сложил в малкото си джобче,м-ДАКакто навремето великият ЕРИК КЛЕПТЪН и супер-бандата му КРИЙМ го изпяха: IN The Sunshine of 'my' LOVE!!! YES, IT IS called T-E-S-L-A!!! Щото има ЗАЩО!
  • #2
    4 rate up comment 5 rate down comment
    джъст -А- мен ( преди 2 години )
    Дефинитивно умелата СТРАТЕГИЯ на ИТС-ъ-МЪСТ проработи, след като той съвсем целенасочено и преднамерено се ориентира към платежноспособната Ri4-клиентела, по която се РАВНЯВАТ и към която се СТРЕМЯТ останалите широки народни маси като пусна първоначално по-скъпарските машини като 1 много прозорлив и хитър бизнес-ход. Сега вече, споко+кротко с 2 гига-фабрики може да задоволи докрай масс-апетита на народа с по-евтини и достъпни модели на Т-Е-С-Л-А-та,която видно става, че веке НЕМА СТИГАНЕ! ДА!
  • #1
    14 rate up comment 3 rate down comment
    FenIX ( преди 2 години )
    Американците не са аборигени и също държат на качеството особено ако дават луди пари за кола. Имам лични впечатления от нови американски коли и мога да кажа, че по нищо не отстъпват като качество в интериора. Тесла можеха да си позволят компромиси в качеството досега, защото нямаха реална конглокенция. Отсега нататък обаче това няма как да стане, защото се появяват все повече конкypeнти така че предполагам са подобрили качеството и те.