IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Свободно лято: вижте петте най-евтини кемпера на пазара

Всички те идват, разбира се, от Русия, и могат да ви предложат подвижен дом за едва 5000 лева

Да пътуваш свободно, накъдето ти видят очите, и винаги да преспиваш в собствения си дом: това е мечта за лятната ваканция, която всъщност се е превърнала в реалност за милиони собственици на кемпери и каравани в Европа. Само едно нещо помрачава идилията: началната цена на кемпера.
  
   
Volkswagen Grand California
Предлаганият от Volkswagen фабричен Grand California е чудесен, разбира се, но и цената е подобаваща - 111 000 лева за късата версия и над 124 000 лева за дългата със задвижване на четирите колела
  
   
Модерен екземпляр с всички удобства, като например Weinsberg CaraCompact, струва над 50 000 евро. Фабрично подготвеният Volkswagen Grand California e цели 111 620 лева в късата си версия.

Но не е речено, че непременно трябва да се охарчвате толкова, ако искате нов кемпер. Просто трябва да погледнете там, откъдето идват най-евтините автомобили в Европа: Русия. Ето петте най-достъпни "домове на колела", които се предлагат в момента на руския пазар.
   
    
Петте най-достъпни подвижни домове (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500