IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

7 кросоувъра, които са за предпочитане с атмосферен мотор

Новите екологични стандарти промениха необратимо и тези модели

При избора на кросоувър особено внимание се обръща на двигателя, който е и най-важният агрегат на автомобила. Това важи особено на пазара на употребявани автомобили, при които моторът е бил подложен на сериозни натоварвания и не е ясно в какво състояние. Още повече, че част от тези модели (кросоувърите) са с турбо-двигатели, които имат сложна конструкция. А това означава по-скъпи поддръжка и ремонт, ако такъв се наложи.

Затова и най-простият избор изглежда атмосферният бензинов мотор, който все още се поставя на някои модели. Факт е, че някои от тези двигатели – като тези с директно впръскване, например, също са доста капризни и излизат от строя при сравнително малък пробег. Експерти обаче са категорични, че атмосферният агрегат е за предпочитане, въпреки че моделите с него намаляват непрекъснато.

7 кросоувъра, които са по-надеждни с атмосферен мотор (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #5
    6 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Двулитровия със 150 к.с. двигател на Хонда в Европа никога не е поставян на Сивик! В САЩ може би, но нас това не ни касае! Освен ако "статията" не е копи-пейст от някой американски сайт и преведена с гугъл:)))
  • #4
    4 rate up comment 8 rate down comment
    До долния ( преди 2 години )
    разбира се увредените не считат себе си за *** зо хи сти!
  • #3
    11 rate up comment 6 rate down comment
    Вин ( преди 2 години )
    No2 Я ни "светни", кои за тарикатските, не за *** до хи сти!Защото всичко си има цена, нали?!
  • #2
    11 rate up comment 23 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Всички изброени са за *** зо хи сти. Нищо не и по- неприятно за каране от азиатски 4-цил астматик, особено пък в сув. Високи обороти при ниска скорост, нетърпима гюрултия при магистрална скорост, висок разход на бензин и зверски невървеж, всичко това съчетано с нулев комфорт.
  • #1
    12 rate up comment 3 rate down comment
    none ( преди 2 години )
    Когато говорим за Nissan X-Trail с безпроблемна вариаторна кутия, става дума X-Tronic. Отделно е и много приятна за каране. Предишното поколение на вариаторната кутия, което се поставяше на Nissan X-Trail до 2017 г. е много зле.