IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Възрастен шофьор на Twingo потроши ново Ferrari

Италианската суперкола ще се нуждае от сериозен ремонт (ВИДЕО)

Куриозен инцидент се случи в Италия, където Renault Twingo удари Ferrari, става ясно от публикувано в YouTube-видео, на което е записано произшествието.


Ferrari 488 Pisja катастрофа


Инцидентът се е разиграл на 20 юни в град Кортона, когато група фенове на италианския производител на спортни автомобили карат по пътя, участвайки в ралито на Ferrari Tribute 1000 Miglia. При излизане от паркинг възрастният шофьор на хечбек Twingo не отстъпи предимство на и удари 488 Pista отстрани, в резултат на което купето полетя във въздуха.

Водачът на суперколата е получил само леки наранявания, които са причинени от задействаните въздушни възглавници. Същото обаче не може да се каже за колата му, която поне ще изисква сериозен ремонт на каросерията.



Местната полиция разследва инцидента, за който виновен явно е водачът на стария френски автомобил. От друга страна обаче и шофьорът на удареното Ferrari вероятно кара с по-висока скорост от разрешената и то в участък, където определено няма видимост и това му попречи да избегне сблъсъка.

Видео: YouTube

0 от 500