IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Уникално Lamborghini Urus на звезда от НБА беше открадното и разбито

Кросоувърът на Терънс Рос бил отмъкнат от сервиза на официален дилър

Това, че си богат, не означава, че болката от загубата на нещо е по-малка. Ако не вярвате, попитайте баскетболиста на "Орландо Меджик" Терънс Рос, чието Lamborghini Urus беше откраднато по-рано тази седмица.


Lamborghini Urus Терънс Рос


В понеделник баскетболистът получил повреда в едно от колелата и се обадил в местното представителство на марката, за да изпратят камион, който да закара кросоувъра в сервиз. На следващата сутрин Рос би уведомен от полицията, че през нощта колата е била открадната от местното представителство на Lamborghini.

Крадците са разбили прозорец на шоу-рума и са проникнали вътре, след което са намерили ключовете на ярко-оранжевия Urus и са си тръгнали. Малко по-късно те са били забелязани от полицейска патрул, който е започнал преследване. При него едно от колелата (не е ясно дали е същото, която е трябвало да бъде поправено) се е откачило и кросоувърът се е блъснал в сграда край пътя.


Lamborghini Urus Терънс Рос


Престъпниците са успели да избягат пеша и се издирват от полицията, а баскетболистът се разплака, след като разбра, че автомобилът е разбит и няма как да бъде възстановен.

„Това беше най-великата кола, която някога съм имал. Получих я като изненада за 30-ия си рожден ден и се наслаждавах на невероятните й възможности няколко месеца“, коментира Рос.


Lamborghini Urus Терънс Рос


Звездата от НБА веднага е посетил дилъра на Lamborghini, защото иска същата кола, но трябваше да претърпи ново разочарование, тъй като неговият Urus е от ограничена серия в оранжев цвят и салон в двуцветна комбинация. Тиражът на тази серия е изчерпан и няма как да получи същия автомобил.

Снимки: Autoevolution

0 от 500