IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-мощното Lamborghini предизвика фурор в Лондон

Струващото 4 млн. долара Sian определено няма аналог на пътя (ВИДЕО)

Lamborghini Sian е една от най-безумните хиперколи, които могат да се купят в момента на пазара. Стига, разбира се, някой да е готов да извади 4 млн. долара за една от 63-те бройки от модела, които ще бъдат произведени.


Lamborghini Sian


Към момента във Великобритания са продадени 3 такива автомобила и един от тях се появи във видео, публикувано в YouTube-канала TheTFJJ. То е заснето по улиците на Лондон, като машината предизвика истински фурор сред тези, които успяха да я видят на живо.

Хиперколата е първият опит на Lamborghini да внедри високопроизводителни хибридни технологии в свой модел. Sian използва суперкондензатори, благодарение на които мощността на 6,5-литровия V12 двигател от Aventador SVJ, достига 819 к.с. И това го прави най-мощния модел на Lamborghini в историята на марката.



Въпреки добавената 48-волтова "мека" хибридна система, Sian запазва звука на V12 мотора, заради който феновете на марката обичат суперколите на Lamborghini. И определено звукът, издаван от мотора по улиците на Лондон, е истинска наслада за ухото.

Същото важи и за външния вид на колата, която до момента можеше да се види на много рекламни снимки. В края на видеото Sian е заснет паркиран редом с Bugatti Chiron и това е поредното доказателство, че италианската хиперкола не прилича на нищо друго на пътя.


Lamborghini Sian

Снимки и видео: TheTFJJ

0 от 500