IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Легенда на Black Sabbath също се предаде пред Lamborghini Urus

Китаристът Томи Айоми вече е горд собственик на спортния кросоувър

Един от най-великите китаристи на всички времена - Тони Айоми, който е и съосновател на легендарната група Black Sabbath, се похвали с най-новата си придобивка - Lamborghini Urus.


Томи Айоми


Луксозният SUV на италианската марка е често попълнeние към автомобилните колекции на много знаменитости, но дори автомобилен производител като Lamborghini рядко може да се похвали, че една от най-големите рок-икони е станал част от семейството на марката. Затова и от компанията побързаха да разкрият за връзката си с Айоми, която е от преди много време.

Гениалният китарист не е официален посланик на марката, но не крие, че любовта му към нея датира още от 70-те години на миналия век. А когато на пазара се появява Urus, музикантът веднага се влюбва в колата и решава, че ще я има. Решението му е потвърдена, след като прави няколко обиколки на писта с кросоувъра.

"През 70-те години последователно притежавах две Espada, а след това си купих и Miura SV. Когато пробвах Urus, веднага го харесах. Това е автомобил, който дава страхотна връзка с водача. Не можех дори да си представя, че кола с такива размери може да върви толкова бързо. А синият цвят му отива много", разказва самият Айоми.


Томи Айоми


Китаристът допълва, че е трябвало да почака известно време, преди колата да му бъде доставена във Великобритания, където живее. Чакането обаче си е заслужавало и Томи се наслаждава на новата си придобивка във всеки удобен момент.

"Като музикант винаги съм търсил иновации, но съм се стремял да запазя мощта на звука от китарата. Същото прави и Lamborghini със своите автомобили - те се променят, но запазват първичните своята несравнима мощ и великолепен звук", казва още рок-легендата.

Снимки: Lamborghini

0 от 500